Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Priorix (Split)

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno Priorix (Split)

Zna li tko ima li i gdje u Splitu ili okolici nabaviti ovo cjepivo?

Pitala sam u par ljekarni i nitko ne zna nista bez da pita seficu, a onda moram zvati drugi dan opet.
    Neki tvrde da se ne moze naruciti, a meni se to cini vise ko da im se ne da provjeravati jer koliko sam shvatila u sjevernijim dijelovima Hrvatske ga nije problem nabaviti.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

čudno da ti nisu u ljekarni htjeli ga naručiti al ako ne uspiješ poslat ću ti ja pa se javi na privatnu poruku...

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Savjetujem ti da ne naručuješ, jer će te koštati skoro 400 kuna ako naručuju izvana preko ljekarne samo za tebe. Bolje da se dogovoriš s nekim tko ti može direktno kupiti (120 kn) i poslati.

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ajde nazovi u ordinaciju dr. labure i pitaj njih

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ne znam od koga bih narucila da mi kupi i posalje....mislim imam tko bi mi to kupio npr. u zagrebu, ali sto je s cuvanjem i prijevozom cjepiva do splita? meni se cini da to cjepivo treba biti na hladnom...

sto se tice narudjbe, ujutro jos moram provjeriti u lokalnoj ljekarni gdje su mi zapisali sta zelim i nakon sta provjere sa svojim distributerima reci ce mi da li mi mogu ili ne naruciti to cjepivo, rekli su da su prije imali (a ne znaju tocno kad) i da je cijena cjepiva 126 kn

zvala sam i polikliniku BADEM (hvala mayaa na info), ali za sad cu jos pricekati s tom opcijom jer mi je 150 kn cjepljenje + 150 kn pregled mrvu previse, ali ako ne bude druge solucije odlucit cu se za to

hvala cure na odgovorima

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

trinity, maju cijepim sa 5 u 1 koje košta inače 390 a u bademu je 300. i platim za pregled još 150.

pregled i cijepljenje platim 450. u apoteci bi samo cjepivo koštalo 390.

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

mayaa, ma to je sve ok, ali kao sto sam rekla (ili valjda mislila) pricekat cu jos da vidim mogu li u nekoj od nasih ljekarni u splitu ili okolici nabaviti taj priorix za ~130 kn i onda je cijepit kod nase pedijatrice (tu bi mi dobro dosao bilo kakav info ako netko zasigurno zna u kojoj ljekarni ga se moze naci).

inace, zvala sam pedijatricu popodne i tako smo se dogovorile da cu doci na cijepljenje kad nabavim cjepivo (ona ima samo mo-pa-ru cjepivo).

BADEM mi ostaje kao druga opcija jer se njome koristim i inace kad zelim drugo misljenje za moje dijete i dr.Labura mi zaista jedna predivna zena i ljecnica, ali moram priznati da sam prilicno zadovoljna i s radom i angaziranoscu "socijalne" pedijatrice moje curke

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne znam ni koliko sam ja bila jasna hoću reć da je u bademu cjepivo jeftinije. rade s njim bez marže
    pitala si cijenu cjepiva kod njih, jel? onda je sve jasno

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

di je poliklinika badem?
    naša pedijatrica je u ambulanti na sućidru.

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Mayaa prvotno napisa
    ne znam ni koliko sam ja bila jasna hoću reć da je u bademu cjepivo jeftinije. rade s njim bez marže
    pitala si cijenu cjepiva kod njih, jel? onda je sve jasno
    da, da, sve je jasno, onu gore cijenu 150,00+150,00 sam dobila od njih preko telefona...

evo, sad cekam da prodje 10h pa da opet zovem ljekarnu

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    di je poliklinika badem?
    naša pedijatrica je u ambulanti na sućidru.
    POLIKLINIKA ZA DJEČJE BOLESTI BADEM
    Barakovićeva 5 , 21000 Split, 021 53 53 57

na kraju ulice (ili na pocetku ako gledas od tvrdave gripe, na krizanju ul. slobode i matice hrv.) ali tocno ispod gripa. to je slijepa ulica na kraju gdje je poliklinika, ulazi se iz osječke

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

evo update info:

cjepivo naruceno u ljekarni Blatine, 126 kn, pokupit cu ga sutra i onda idemo na cijepljenje

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

stigao nam priorix bas su bili brzi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •