-
Da, ovaj topic se mirne duše može nazvati zdravim jer zagovara umjerenost i zdrav pristup prema hrani.
Ja sam se na svoje oči uvjerila da ljudi (odnosno,velika većina njih)koji neko vrijeme briju na ono što smatramo isključivom zdravom prehranom kad tad puknu i natrpaju se onog što smatramo nezdravim upravo zato što su bili neumjereni-svega su se odricali.Ni to nije dobro.To nije zdrav odnos prema hrani.
Vjerujte da se može doživjeti stota i imati krvne žile poput tinejdžera samo ako ste umjereni,ali ničega željni.
Znači,davati prednost namirnicama koje smo nabrajali,za koje znamo da su dobre i da ih treba jesti u većoj količini,ali naravno da si možemo priuštiti i nešto drugo....na Novu godinu ću se baš najesti francuske salate a onda možda majonezu neću taknuti godinu dana....bez opterećenja.
Fućkaš ribu samo s blitvom bez krumpira lešo i Montija koji je to pravilo smislio.Ova kombinacija JEST zdrava!
Na kraju mi se čini kad vidim kako ljudi slijepo slijede naputke kojekakvih pametnjakovića koji samo zgrću velik novac(a njihovi "štićenici"vrlo brzo ionako vrate kile i traže novog gurua sa novim čarobnim pravilima dijametralno suprotnim),da je zaista najteže-biti i ostati umjeren.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma