Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: TEMPERATURA, POVRAĆANJE, ZUBIĆI

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno TEMPERATURA, POVRAĆANJE, ZUBIĆI

Bebač ima 7 mjeseci, jutros smo primijetili temperaturu koja je oko 38,5 u guzi, a već par dana pomalo povraća, iako je danas povratio 3 puta.
    Jedino što je očito je da mu izbijaju dva gornja zubića jer je gore sve natečeno i čak se ispod kože vide zubići. Zvala sam doktora, kaže da ga pratim i da mu dajem samo ČAJ i ništa drugo. Ne znam, nikad nismo pili čaj, samo cicamo i tu i tamo popijemo malo vode.

Da mu skidam temperaturu ili ne? Je li to može biti od zubića, nekako mi je čudno, pa što zubići imaju s povraćanjem?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je jelena povracal a, ali to bi bilo mlijeko sa sluzi, sa katrom kojeg nije znala iskasljati pa kad bi se spustilo u grlo, povratila bi
    to povracanje ju ne bi bolilo i nije bilo zabrinjavajuce...
    temepraturu ne treba skidati ako nije previsoka i ako je beba ok
    ne moras davati caj, samo cesce doji
    ~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja isto ne bih povezivala povracanje sa zubicima. Cicajte i cicajte, a ako si mu vec prije davala vode, onda mu mozes dati prokuhanu vodu na zlicicu (doslovno zlicicu po zlicicu u intervalima od 15 minuta). Pazi da bebac bude hidriran a ako hoce cicat, to mu je najbolje. Ako se povracanje pogorsa, odi u doktora.

Temperaturu skidaj ako predje 38.5. Ja skidam na 39 u guzi.

Početno

Imam bebača starog 5,5 mjeseci.Od 3. mjeseca je na adaptiranom mlijeku koje stalno povraća.Počeli smo sa (kršitelj koda)om ( običnim ) pa smo prešli na Novalak protiv bljuckanja-isto.Probali smo i (kršitelj koda) bez glutena-još gore.Nakon svakog obroka povrati 3-5 puta te mu se još puno puta pojavi manja količina mlijeka u ustima što proguta.Ima li netko sa sličnim problemom.Hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •