-
TEMPERATURA, POVRAĆANJE, ZUBIĆI
Bebač ima 7 mjeseci, jutros smo primijetili temperaturu koja je oko 38,5 u guzi, a već par dana pomalo povraća, iako je danas povratio 3 puta.
Jedino što je očito je da mu izbijaju dva gornja zubića jer je gore sve natečeno i čak se ispod kože vide zubići. Zvala sam doktora, kaže da ga pratim i da mu dajem samo ČAJ i ništa drugo. Ne znam, nikad nismo pili čaj, samo cicamo i tu i tamo popijemo malo vode.
Da mu skidam temperaturu ili ne? Je li to može biti od zubića, nekako mi je čudno, pa što zubići imaju s povraćanjem?
-
meni je jelena povracal a, ali to bi bilo mlijeko sa sluzi, sa katrom kojeg nije znala iskasljati pa kad bi se spustilo u grlo, povratila bi
to povracanje ju ne bi bolilo i nije bilo zabrinjavajuce...
temepraturu ne treba skidati ako nije previsoka i ako je beba ok
ne moras davati caj, samo cesce doji
~~~~~~~~~~
-
Ja isto ne bih povezivala povracanje sa zubicima. Cicajte i cicajte, a ako si mu vec prije davala vode, onda mu mozes dati prokuhanu vodu na zlicicu (doslovno zlicicu po zlicicu u intervalima od 15 minuta). Pazi da bebac bude hidriran a ako hoce cicat, to mu je najbolje. Ako se povracanje pogorsa, odi u doktora.
Temperaturu skidaj ako predje 38.5. Ja skidam na 39 u guzi.
-
Imam bebača starog 5,5 mjeseci.Od 3. mjeseca je na adaptiranom mlijeku koje stalno povraća.Počeli smo sa (kršitelj koda)om ( običnim ) pa smo prešli na Novalak protiv bljuckanja-isto.Probali smo i (kršitelj koda) bez glutena-još gore.Nakon svakog obroka povrati 3-5 puta te mu se još puno puta pojavi manja količina mlijeka u ustima što proguta.Ima li netko sa sličnim problemom.Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma