Koristite li ih i koje? Kakva su iskustva? Ja koristim Nivein i jako sam zadovoljna. Zapravo se i bojim isprobati neki drugi, jer sam prije ovog Niveinog imala često problema s gljivičnim infekcijama, a sad već duuugo nemam takvih problema.
Koristite li ih i koje? Kakva su iskustva? Ja koristim Nivein i jako sam zadovoljna. Zapravo se i bojim isprobati neki drugi, jer sam prije ovog Niveinog imala često problema s gljivičnim infekcijama, a sad već duuugo nemam takvih problema.
ja isto koristim nivein i općenito ni ne pamtim kada sam počela upotrebljavati te sapune, no sada nakon poroda pitam se i čemu, jer ako kada sam imala ranu od epi i prala sam se samo vodom mi ništa nije bilo, neznam koliko mi treba i sada
ali eto možda i treba kada si ti imala stalno problema s gljivicama, ja recimo nikada nisam imala problema
Ja trenutno koristim fresh and clean i ok su mi.
iz dm-a s čajevcem za one koje imaju problema s gljivicama!
Znam da je bitan što kiseliji ph od 3,5 - 4. Vjerujem da ovisno o sastavu svakom raličit proizvod bolje odgovara.
onaj šta imaju i ulošci iste marke.
isuse, sta mi je mozak i ne mogu mu se sitit imena.![]()
meni je najbolji ovaj drugi po redu
http://www.tegobe.com/samolijecenje/...mna_njega.html
ali već dugo ga nisam koristila![]()
nivein sam upravo potrošila.
a bili su mi ok i od Oriflame-a i Avona
Oriflame lijepo miriše....
meni je ginić prije nekoliko godina preporučio Dercome kao najbolji jer nije antibakterijski (znači ne ubija dobre bakterije, nego samo održava prirodni pH) i od tada ga koristim, i moram priznati da je otada papa svaki put bio ok
Samo hygieia već godinama, od kad postoji, na bazi sirutke je, nema puno kemije, domaće!
da, samo u ljekarnama ga ima i cijena je cca 80-tak kn (kako gdje) što i nije malo, ali meni to traje i po pola godine (koncentrat je pa se aplicira u vrlo malim količinama)slava prvotno napisa
CarfreeLoryblue prvotno napisa
![]()
Meni je stara hygieia bila ok, ali kad su mijenjali ambalažu mijenjali su i sastav, i od onda mi ne valja. Već dulje vrijeme koristim Lactacyd femina.pikulica prvotno napisa
Meni hygieia ne odgovara, iako znam da mnogima paše. Ne znam jesam li ju koristila u staroj ili novoj ambalaži, samo znam da me stalno nešto svrbuckalo i peklo dok sam ju koristila.martinaP prvotno napisa
godinama koristim avonov. čim ga prestanem upotrebljavat i pređem na nešto drugo eto ti infekcije.
Dercome je zaaakon!
Probala sam puno tih šampona,nijedan se ne može s njim mjeriti!
Hygiea-i stara i nova, samo da ju ne prestanu proizvodit...
Hygiea, Nivea, Carefree...Svi mi pasi, kupim koji je na akciji ili jeftiniji![]()
Ženske moje, mislim da vam to niš nije dobro, "gospođa" ima svoju prirodnu kiselost i svoj prirodni miris i mislim da je tako najbolje, vodicom se opere i to je to! Za probleme odem liječniku, a sve drugo nije dobro.
ljerka![]()
potpisujem...+ moj ginić sadašnji i ginić bivši su govorili hygieia i ništa drugo...pikulica prvotno napisa
ostali su samo da fino mirišu...![]()
Lactacyd... ali ne direktno nego ga zapjenim pa onda pjenu razrjeđenu s vdom nanesem. I to ne svako tuširanje. Cca 2 put tjedno ostalo samo voda...![]()
Slicno (iako rjedje) i ja, isto Lactacyd.emira prvotno napisa
U principu se slazem s:
ali kad imam menstruaciju, radije perem s malo Lactacyda nego obicnim sapunom.Ženske moje, mislim da vam to niš nije dobro, "gospođa" ima svoju prirodnu kiselost i svoj prirodni miris i mislim da je tako najbolje, vodicom se opere i to je to!
hygiea i opet bakterije i gljivic
isto, brisevi i papa svaki put ko kod curicepikulica prvotno napisa
Intima ROBERTS Camomilla, a koristim i dječji sapun i vodicu.![]()
Takodjer, prije trudnoce, za vrijeme i nakon, i sve 5.Romina prvotno napisa
Ja sam se sad iznenadila koliko vas koristi te sapune.
Ja ništa![]()
XMaja prvotno napisa
Ni vruca voda?![]()
ninet prvotno napisa
![]()
ok, revidiram. Ništa OSIM vode.
hygiea ,a ako im slučajno ponestane u mome dm-u onda znam kupiti i nivein
taj holyplant je i meni bio jako dobarMum2Be prvotno napisa
Prvo sam koristila nesto... vise se ne sjecam kak se zvao sapuni sad vec duze vrijeme nista... Nemam nikakvih problema al bi rado gospodji barem jednom tjedno priustila "pjenusavu" kupku
![]()
S vodom mi se cini light varijanta, pogotovo za vrijeme Ma nikak se odluciti za neki od sapuna
koristim AVONOV i za sad mi je dobar
ne mogu ja to samo vodom, nema šanse.... a prije sam i gelom običnim za tuširanje pa sve ok.
Lactacyd femina- zakon
Samo Nivea Intim , onaj u roza kutiji![]()
Ja godinama samo hipermanganom samo malooo stavim u vodu (da nebudem ko tinkiwinki) i to ne svaki put ..češće čista voda, nekak nemam povjerenja u te sapuncice jednom sam uzela neki ni nesjecam se sta pa me peklo dolje danima![]()
prije hygieia, ali mi je pocela smetati, pa se presaltala
na niveu, a od kada je izasla niveu roza. i super.
Trenutno koristim Nivea soft intimni gel. Probala sam i Avonov..svi mi odgovaraju...ja sam isto kao dEaedi, koji je jeftiniji u tom trenutku![]()
inace, mislim da bi se intimni gelovi ne bi trebali koristiti bas pri svakom pranju (osim u onim danima u mjesecu)...
lubex femina. svaki dan, tj. po potrebi
:/ pa ne perem ju iznutra, nego izvana (da sad ne nabrajam sto svemislim da vam to niš nije dobro, "gospođa" ima svoju prirodnu kiselost i svoj prirodni miris).
posebice sad po ovoj vrucini... jest da je moja, al necemo se lagati... prirodni miris joj bas i nije chanel 5![]()