Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: samohrana majka lezbijka

eba

Početno samohrana majka lezbijka

evo, nadam se drage moje da vas sam naslov ovoga topica nije sokirao previse :shock: enivej, zaista je tako, i zanima me ima li na ovom forumu mama istospolne seksualne orijentacije.ako ima, lijepo molim da se jave, pa da se malo skupa sve podruzimo/razmijenimo iskustva/organiziramo...imam dvoje djece od tri i devet godina...pozdrav vam svima

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

nisam ta, ali te pozdravljam! dobro nam došla! :D
    smijemo te malo izrešetati pitanjima?dobronamjernim, naravno.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nisam ni jedno, ni drugo, samo treće, majka .
    zelim ti zazeljeti dobrodošlicu .

eba

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    nisam ta, ali te pozdravljam! dobro nam došla! :D
    smijemo te malo izrešetati pitanjima?dobronamjernim, naravno.
    ma samo dajte, sve samo ne osudjujte

eba

Početno

i btw, hvala na dobrodoslici, lijepo je to to viditi/cuti/procitati jer nije bas da nailazim na odobravnja, ali na neke stvari u zivotu se ne moze utjecati

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eee bok! :D :D

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

bok eba!!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Haj! :D

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bok, dobro nam došla :D

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Book

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

vidiš kak bu ti tu lepo s nama :D
    kao prvo, mene zanima da li si u vezi? ako da, kako djeca prihvaćaju tvoju partnericu?
    ako misliš da su pitanja neprikladna, slobodno me otkantaj ne osuđujem te uopće, štoviše divim ti se! doduše, ne znam koliko je cijela tvoja situacija transparentna prema obitelji i okolini, ali pretpostavljam da ti je prilično teško; mi živimo u tzv "divljem braku" (taj naziv mi se sviđa samo zato kaj onda mogu reći da imam i divlju svekrvu ), pa znamo doživjeti takve komentare da ti bude zlo...a vjerojatno si ni ne mogu zamisliti kak je ljudima koji još više odskacu od društvenih normi...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mah-mah... dobro došla :D

Inquirer avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pozdravna dobrodoslica i od muskog clana ovog foruma

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

dobro nam došla!

eba

Početno

vidiš kak bu ti tu lepo s nama :D
    kao prvo, mene zanima da li si u vezi? ako da, kako djeca prihvaćaju tvoju partnericu?
    ako misliš da su pitanja neprikladna, slobodno me otkantaj ne osuđujem te uopće, štoviše divim ti se! doduše, ne znam koliko je cijela tvoja situacija transparentna prema obitelji i okolini, ali pretpostavljam da ti je prilično teško; mi živimo u tzv "divljem braku" (taj naziv mi se sviđa samo zato kaj onda mogu reći da imam i divlju svekrvu ), pa znamo doživjeti takve komentare da ti bude zlo...a vjerojatno si ni ne mogu zamisliti kak je ljudima koji još više odskacu od društvenih normi...
    ne mislim da su pitanja neprikladna , draga anki... imam partnericu...to s prihvacanjem je malo kompleksnije...ona je, naime bila njihova babysitterica, i dok je bila u toj ulozi, voljeli su je jako...onda je uletio njihov "pametan" otac i ispricao im na vrlo ruzan nacin, vrlo ruznu pricu, di se J. osjetio prevarenim, ugrozenim...jer mi smo bili ekipa (tu ne spominjem mlade dijete, jer njemu je to sve jos uvijek poprilicno apstraktno (u smislu hetero/homo), i tada pocinje moja borba....nisam mislila da to mogu sama, jer naprosto nisam znala kako,odlazim u Polikliniku i predocujem im citavu pricu, bez laganja i izmotavanja.J. ukljucuju u terapiju..i mic, po mic...sada ce skoro godinu dana, kako se to desilo...svaki mali korak nam je uspjeh, u smislu prihvacanja razlicitosti..mislim da su u tom smislu moja djeca imala neku odskocnu dasku jos otprije, jer starije dijete je postajalo sve svjesnije moje razlicitosti u smislu odgoja, razgovora i opcenito naseg odnosa...u odnosu na mame svoje prijatelje..sto se tice moje sexualnosti, nikada necu nametnuti moje videnje svojoj djeci...trudim se u njima razviti neke moralne vrijednosti, koje ce podici njihovu samosvjesnost i samopouzdanje...tesko je, jer ja odasiljem jednu poruku, a drustvo drugu...sto se tice reakcija okoline, ja tu ne zelim uciniti prvi korak, moja djeca ce danas,sutra biti ta, koja ce to htjeti/ne htjeti podijeliti sa svojim prijateljima/drustvom...i ja to postujem...a zlocestih komentara je bilo oduvijek, a i biti ce ih... jer ljudi su ti koji se ne trude postajati bolji...ali, dok god mi klinci nisu ugrozeni...ja odbijam ucestvovati u tome....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

eba, lijepo si ovo napisala .

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

dobro došla

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

eba,
    baš mi je drago da napredujete! svaki korak naprijed vam je poticaj za dalje!
    nisam ni mislila da išta namećeš djeci...zašto bi? kada dođe vrijeme, sami će odlučivati o tome, kao uostalom i o svim drugim stvarima u životu...
    žao mi je kaj im je tata tako reagirao; vjerojatno je bio povrijeđen u cijeloj situaciji....inače bi sigurno to sve lakše prošlo jer su djeca poznavala tvoju partnericu, štoviše, bili su bliski... jel tata i dalje radi probleme? starije dijete ti ide u školu? kak je situacija tamo?jel ti radi ko kakve probleme?

eba

Početno

Citiraj tanjaa prvotno napisa
    eba, lijepo si ovo napisala .
    hvala

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

dobrodošla, eba !

eba

Početno

eba,
    baš mi je drago da napredujete! svaki korak naprijed vam je poticaj za dalje!
    nisam ni mislila da išta namećeš djeci...zašto bi? kada dođe vrijeme, sami će odlučivati o tome, kao uostalom i o svim drugim stvarima u životu...
    žao mi je kaj im je tata tako reagirao; vjerojatno je bio povrijeđen u cijeloj situaciji....inače bi sigurno to sve lakše prošlo jer su djeca poznavala tvoju partnericu, štoviše, bili su bliski... jel tata i dalje radi probleme? starije dijete ti ide u školu? kak je situacija tamo?jel ti radi ko kakve probleme?
    on ce raditi probleme vjerojatno cijeli zivot, jer je takva osoba, zalosti me i ljuti to sto ne zeli nauciti odijeliti partnersku od roditeljske uloge...
    probleme je radio gdje je god stigao, na centru, sudu....svuda su me gledali kao cudoviste, nije im bilo bitno kakva sam mama, nego s kim spavam :? prosla sam zaista tezak put, vjestacio me cijeli tim raznoraznih strucnjaka...enivej , sad sam jos uvijek usred brakorazvodne, ali vise se ne bojim da djeca nece pripasti meni...jos cekam sta ce sud reci na misljenje vjestaka, koji preporucuju da se skrbnistvo dodijeli meni..sta se tice djece/skole/vrtica ja s nicim nisam izlazila u javnost, osim da se razvodim i u tom smislu upoznala njihove tete i uciteljice sa situacijom...zivimo u drustvu koje vrlo lako osuduje, ne prihvaca nista mimo normi i obrazaca, i u tom kontekstu ja moram i zelim voditi racuna o djecjoj sigurnosti...

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

dobrodošla eba :D

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

dobrodošla!

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Velkam! :D

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

dobro nam došla

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mila eba dobro nam dosla.
    ma ja mislim da je najzdravije za obitelj(hetero-homo-svejedno) i za djecu te obitelji da zive u ljubavi miru i slozi. da je to zdravo okruzenje a citajuci mislim da ga ti imas za sebe,svboju partnericu i klince. to kaj tata divlja...pa jasno da divlja kada je ostao bez tebe i svoje domiantne uloge zastitnika od nekoga ko nema visuljek u trapericama.
    samo hrabro. pazljivo i polako s klincima i sve bu ok

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Dobro nam došla! :D

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobro došla!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

potpisujem jassi....rekla je upravo ono sto bi i ja.
    dobro dosla i nadam se da ce se javiti jos netko sa slicnim problemima pa da imas podrsku onoga koji prolazi to sto i ti....
    a za sve ostalo sto nam je isto/slicno...tu smo :D

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pozdrav, eba :D
    evo ti jedne na pola srodne duše

eba

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa
    pozdrav, eba :D
    evo ti jedne na pola srodne duše
    :D :D :D :D

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj jassi prvotno napisa
    mila eba dobro nam dosla.
    ma ja mislim da je najzdravije za obitelj(hetero-homo-svejedno) i za djecu te obitelji da zive u ljubavi miru i slozi. da je to zdravo okruzenje a citajuci mislim da ga ti imas za sebe,svboju partnericu i klince. to kaj tata divlja...pa jasno da divlja kada je ostao bez tebe i svoje domiantne uloge zastitnika od nekoga ko nema visuljek u trapericama.
    samo hrabro. pazljivo i polako s klincima i sve bu ok
    ovakvi komentari će sigurno poslužiti popularizaciji ovog foruma među muškom populacijom

a jel možda otac divlja jel je osjetio da ga je osoba s kojom je pretpostavljam proveo prilično vremena, lagala?

Chiarra

Početno

Bok eba :D

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

daddycool kak da to shvatim...kao dobar komentar ili sam od muskarca dobila po noseku....aaa cuj kako god bilo,normalno da muskarci podivljaju ako su ostavljeni....sada ne govorim zbog koga-isti ili suprotan spol jer je prirodno da su oni ti koji su zastitnici,hranitelji...i bla bla kak to ide. no ako je taj suparnik...u slucaju da zena ostavlja muza ...jos i zena....e pa tu vidim dodatni razlog za divljanje.nadalje dal je zena lagala muzu...mogla ga je lagati cijeli brak da ju privlaci drugi spol..ali mi je to cudno s obzirom da imaju klince,ako je sad nakon nekog brodoloma nasla sebe uz zenu...e pa protiv toga ne moze nitko a i zasto bi. bolje da se rastanu nego glumataju i pate. a dal je zena varala s drugom muza u braku....to je drugi par cipela i tu se ne mijesam i mislim da nije tema ovog oko cega se raspravlja,ali ako je bilo tako odmah kazem svoje misljenje da nije bilu uredu. eto toliko od mene

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

eba,
    tvoje javljanje mi je izmamilo osmijeh jer sam se ponekad upitala ima li mama takve orijentacije na forumu.
    neki su zapoceli raspravu oko toga zasto tata divlja..iz svoga iskustva znam da su muskarci osobito osjetljivi kada ih zena napusta poradi druge -zene.kao da nekako nema vece uvrede za muske no da ih zena napusti i ode svojoj zenskoj.sto u biti i razumijem na neki nacin.
    kako bilo,dobrodosla eba sa svojom djecicom i svojom ljubicom

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

načelno rečeno (jer ne poznajem konkretnu situaciju) pravo je svakog bračnog druga kod prijevare/laganja il sl. osjecat se prevarenim, pa cak i divljati. al svoju ogorcenost ispovijediti djetetu? chemu to? :? :? za dobrobit djeteta il zbog samožive povrijeđene (ovaj put muške) sujete ? :?

budimo malo pragmatični u razmišljanjima... ćaća divlja iz prostog razloga što je svjestan što gubi: spremljen dom, tople obroke, opeglane stvari i da sad još ne velim nešto

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

eba...pozdrav tebi i tvojim kikacima !!!

Citiraj sundrops prvotno napisa
    neki su zapoceli raspravu oko toga zasto tata divlja..iz svoga iskustva znam da su muskarci osobito osjetljivi kada ih zena napusta poradi druge -zene.kao da nekako nema vece uvrede za muske no da ih zena napusti i ode svojoj zenskoj.sto u biti i razumijem na neki nacin.
    Reci cu onako kako mislim...BEDASTOCA !!!

Draga sundrops ja si nekak mislim da bi mi bilo teze da me zena ostavi zbog nekog drugog muskarca, nego zbog druge zene i to iz jako puno razloga.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    budimo malo pragmatični u razmišljanjima... ćaća divlja iz prostog razloga što je svjestan što gubi: spremljen dom, tople obroke, opeglane stvari i da sad još ne velim nešto
    Kakav ruzan post...i to jos prvi !!!

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eba, dobro dosla.
    MC from MiB? Dobrodoslica i tebi.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

načelno rečeno (jer ne poznajem konkretnu situaciju) pravo je svakog bračnog druga kod prijevare/laganja il sl. osjecat se prevarenim, pa cak i divljati. al svoju ogorcenost ispovijediti djetetu? chemu to? za dobrobit djeteta il zbog samožive povrijeđene (ovaj put muške) sujete ?
    aha, moš si mislit da je u takvoj situaciji lako racionalizirat. ok. možda smo ti, ja ili netko treći dovoljno senzibilni da tako rezoniramo ali 99% ljudi ne bi tako rezoniralo i to treba razumjeti.

ako govoriš iz svoga iskustva onda mi te iskreno žao

mene bi samo zanimalo kako bi reagirale da se na forum javio tata koji se zaljubio u baby sittericu pa nakon razvoda kuka jer nema skrbništvo nad svojom djecom nego su po defaultu pripala majci?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bi rekla ces't la vie
    svako malo se dogodi da neki brak propadne izmedju ostalog i zato sto se jedna strana zaljubila u nekog drugog (jel u istospolnog ili ne, tak manje vazno)

a skrbnistvo, ak su ljudi kolko tolko za neki dogovor, uvijek moze biti na neki nacin zajednicko

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prvo ono ljepše, eba, dobrodošla! Čini mi se, na temelju ovog što sam pročitala da si vrlo odvažna žena i nadam se da ti budućnost nosi ljepše dane.

A drugo, ružnije - po mom mišljenju su ovakva generaliziranja (na koja reagira daddycool) prilično uvredljiva za ostatak muškog roda, a koliko znam, forum ima svoja pravila. Pa molim moderatoricu da reagira.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

pa po ovome kako neke forumašice doživljavaju muškarce ja bih očekivao doček u stilu "kaj sad hoće muška svinja kad nije visuljak mogla držati u hlaćama"

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj TATA MATA prvotno napisa
    eba...pozdrav tebi i tvojim kikacima !!!

Citiraj sundrops prvotno napisa
    Reci cu onako kako mislim...BEDASTOCA !!!

Draga sundrops ja si nekak mislim da bi mi bilo teze da me zena ostavi zbog nekog drugog muskarca, nego zbog druge zene i to iz jako puno razloga.
    tatamata,iznijela sam svoje misljenje koje bi moguce bilo slicnije tvomu da nisam prosla kroz lezbijsku fazu i da nisam imala muskaraca oko sebe sa kojima sam pricala o svojoj tadasnjoj orijentaciji te da nisam saznala za njihova misljenja i dozivljavanja mojih veza sa djevojkama.Mada,razumijem sto zelis reci jer sada drugacije gledam na neke stvari.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mili moj to kako netko visuljak nemre drzat u gacama ili zabicu zatvorenu je diskutabilno i za mene osobno neoprostivo. osobno sam na kozi osijetila istrcavanje visuljka i odlazak istog kad je moj malisan imao 5 mj i sada se isti zeni s drugom i odgaja njenu kcer od 5 god a svog sina od 2 god vidi dva puta mjesecno pa ne kazem da su svi svinje-ali on je i to velika. dapace htjela bi neke zastitnicke ruke za sebe i mog sina i da im amuski uzor osim mene nervoznjace,govorimo kako se tko nosi s cinjenicom biti ostavljen zbog druge osobe,pogotovo sto moras priznati je ovkav razlog povod za vecu sizu. ja sam sizila jer ode s niskoprofilnom oblajhanom kokom koja nist ne dela i samo ju se sluzi i vuce po putovanjima al ko mi je kriv kad ne znam treptati i biti takva. svako ostavljanje voli staviti na teret drugog. ovdje sam isla s mislju da nije bilo varanja vec samo saznanje o privlacnosti drugog spola. ali sve to je nebitno,bitno je da djeca ne osijete neke trzavice i da nemaju traume
    ajde muskarac,pa jedva vas cekamo na forumu,morate malo i tu trpiti

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i bas mi je zao i neugodno pisati na topicu gdje se o muskarcima tako ruzno govori i tako plitko ih se dozivljava.i ja pozivam moderatora da malko reda napravi.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

eto nas opet na istome-niko nikog ne vrijedja .ja osobno ne mislim nista lose o muskarcima u globalu,ali o svom mogu iznjeti misljenje koje imam-a to je vrlo nisko i jako mi je fuj i to mi ne mozeama bas nitko zabraniti,imam puno frendica koje imaju kikice i novog muskarca koji se brine o njima i to mi je herojski zaista.prema tome ne vidim ponizavanje muskaraca

Irena001 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Draga eba- dobro nam došla! :D

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    aha, moš si mislit da je u takvoj situaciji lako racionalizirat. ok. možda smo ti, ja ili netko treći dovoljno senzibilni da tako rezoniramo ali 99% ljudi ne bi tako rezoniralo i to treba razumjeti.
    razumijem ja, al ne opravdavam. jer moze se drugacije. a u konkretnom slucaju dijete je zavrsilo na terapiji, a i upitno je koliko je sve recheno "u afektu", a koliko bas s predumisljajem (da se ocrni majka).

...

ako govoriš iz svoga iskustva onda mi te iskreno žao
    ne govorim iz osobnog iskustva (kao da je taj jedan slucaj odlucujuci), nego iz iskustva sto sam stekla pomazuci zenama koje se nalaze u slicnim situacijama kao eba.

mene bi samo zanimalo kako bi reagirale da se na forum javio tata koji se zaljubio u baby sittericu pa nakon razvoda kuka jer nema skrbništvo nad svojom djecom nego su po defaultu pripala majci?
    gledala bih u njega kao u osmo svjetsko chudo. jer koliko god da ochevi vole djecu, lakse je biti roditelj jednom tjedno i vikendima, nego cijeli dan. nemojmo se zavaravati.

busybee - je, ta sam 8) be afraid... be very afraid shala mala, no, u svakom slucaju, hvala na dobrodoslici...

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja cu se vratiti na temu

dobrodosla eba

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove