-
Sabina C,mislim da si potpuno u pravu, nikada ne bi priznao, nikada se ne bi ni rastao.Bilo mu je super ovako kako si je život organizirao...Kažeš da sam hrabra-jesam,ali sretna nisam sigurna da ću ikada više biti.Prolazi već i treći tjedan moje agonije,a moje stanje nepromijenjeno
si što sada pomalo mogu razmišljati i o nekim drugim stvarima...Ne zanam što bih Vam svima skupa rekla, ne znam ni što bih napravila.Sve Vi koje ga smatrate gadom i mislite da ga trebam ostaviti-u pravu ste,ali ja jednostavno za to nemem snage, uvijek se sjetim lijepih trenutaka,boljih dana,a onda opet,svet to prekrije ovo ružno i tako stalno...To što je napravio nema opravdanja,nema objašnjenja,situacija je vrlo,vrlo,vrlo teška i teško je napraviti taj veliki rez koji bih vjerojatno trebala-ali nemogu.Hvala Vam svima na podršci i savjetima i znajte do prije mjesec dana i ja sam bila istomišljenica nekih od vas i mislila da imam čvrste stavove o preljubu i tome sl.,a istoi sam tako mislila i da sam najsretnija osoba nasvijetu koja ima SVE (ničim nije dao naslutiti svoj dvostruki život)...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma