Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 88 od 88

Tema: Ulovljen u prijevari

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sabina C,mislim da si potpuno u pravu, nikada ne bi priznao, nikada se ne bi ni rastao.Bilo mu je super ovako kako si je život organizirao...Kažeš da sam hrabra-jesam,ali sretna nisam sigurna da ću ikada više biti.Prolazi već i treći tjedan moje agonije,a moje stanje nepromijenjenosi što sada pomalo mogu razmišljati i o nekim drugim stvarima...Ne zanam što bih Vam svima skupa rekla, ne znam ni što bih napravila.Sve Vi koje ga smatrate gadom i mislite da ga trebam ostaviti-u pravu ste,ali ja jednostavno za to nemem snage, uvijek se sjetim lijepih trenutaka,boljih dana,a onda opet,svet to prekrije ovo ružno i tako stalno...To što je napravio nema opravdanja,nema objašnjenja,situacija je vrlo,vrlo,vrlo teška i teško je napraviti taj veliki rez koji bih vjerojatno trebala-ali nemogu.Hvala Vam svima na podršci i savjetima i znajte do prije mjesec dana i ja sam bila istomišljenica nekih od vas i mislila da imam čvrste stavove o preljubu i tome sl.,a istoi sam tako mislila i da sam najsretnija osoba nasvijetu koja ima SVE (ničim nije dao naslutiti svoj dvostruki život)...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odi potrazi profesionalnu pomoc, sad ti je jos uvijek stanje shocka a kad prodje raspast ces se jer se iznutra raspadas a moras pred familijom glumit veselje i drzat jezik za zubima

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Mrki prvotno napisa
    Tek sad sam vidjela ovu temu. Samomama jako mi je žao i želim ti svu sreću. Podržavam te u bilo kojoj tvojoj odluci.
    Samo bi prokomentirala neke postove i objasnila da ni tu ženu nije fora prozivat ku..om, jer ipak smo svi dovoljno odrasli da znamo šta to znaći i ko je a ko nije kurva. Po mom mišljenju ta žena može biti kriva samo svojoj obitelji ako je ima. Ne i tvojoj. Ti i tvoja djeca ste joj niko i ništa. Tvoj muž je isključivi krivac.
    Želim ti puno sreće.
    nitko nju nije prozvao nikako! samo smo se pitali od kud joj, nakon tri godine, najednom takav napad morala da nazove njegovu ženu i sve joj ispriča...kak nije kriva? ako si svjesno u vezi s osobom za koju znaš da ima obitelj?!?
    jedino kaj se Samomama treba skoncentrirati na svog muža i svoju obitelj, a ne na nju; i utoliko ona nije uopće važna...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anki, pa nije ta zenska sa kojom se muz trosio bitna u citavoj prici, on je taj koj je odgovoran za svoje ponasanje, on je taj koj je lagao i varao i da nije bila ta koka vec bi on izveo isto to sa nekim drugim

ono kaj je najblesavije, koliko sam ja skuzila, varaju muski koji su sugavi u krevetu, koji su inace na neki nacin jadni pa se mi zene vezemo za takvog pacijenta jer je na neki nacin jadan pa je dio emocija zasnovan na nekom polusazaljenju, pseudomajcinskim instinktima a takvi jadnici najurednije svojim ponasanjem uniste zivot svima oko sebe pa im je poslje bogznakak zao kad ih se ulovi u svinjarijama

kako je njima u glavi neki drugi kriterij, laganje im je najnormalnija rutina u zivotu i bez profesionalne pomoci tesko da ce se primiti sami sebe i promjeniti. svi moji bivsi koji su me varali dok smo bili skupa danas varaju svoje zene koje doma cuvaju klince, spremaju po stanu plus sto odlaze na posao

od mojih poznatih u zg ja ne znam ni jednog koj ne vara zenu, i sto je najludje, ni jedna od tih zena ni ne sumnja sto im rade iza ledja

pa pogledajte samo na raznim iskricama, smokvicama i slicnim stranicama koliko ozenjenih muskaraca trazi sex sa strane, znaci da svjesno idu u to

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Uhvačen...

Samomama... doživjela sam istu situaciju..nije trajalo tako dugo, tada nismo imali klince..užasno je , nikada se ne riješiš sumnje i straha, ali svejedno sam ostala, i vjerujem da kada bih morala birati ponovo bih učinila isto. Nemam opravdanja za nikoga, niti muškarca, niti ženu, koji učine preljub, bilo koje vrste. Mislim da smo, kada već uđemo u određene zrelije godine, svi mi svjesni što nam takav čin može donijeti u životu. Ali, netko poklekne i napravi to. Mi smo pokušavali napraviti bebača 5 godina i nije išlo. 2 mjeseca nakon što sam saznala za "prevaru" saznala sam i da sam trudna...možda slučajnost, iako ja ponekada vjerujem da je to bio nekakav znak. Nemoj ga puno pitati, što više znaš , više će te boljeti..i nju nemoj puno tražiti niti pričati sa njom..oni su živjeli neki svoj život , a vi živite svoj. Skidam ti kapu što si ostala, kao i svakome tko se u životu odluči uhvatiti u koštac sa problemom a ne pobjeći od njega..Sretno i ako ti bude teško javi se na pp

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Draga samomama....

Potpisujem Stray_cat u onom dijelu da potražiš pomoć. Očito je da ne znaš što želiš a što "bi trebala". Ne nagli s bilo kakvim odlukama i daj sama sebi vremena da odlučiš što i kako dalje. Ojačaj, za sebe i za djecu i vidi da li želiš takvog muškarca pored sebe ili ne. Njega ne možeš natjerati da se promijeni i da radi drugačije, ali tebi očito predstoji nova staza kojom trebaš krenuti.

Ne mislim sada da ga trebaš ostaviti, oprostiti, čekati ili bilo što... Jednostavno njega ignoriraj. Postavi sebe u centari i kreni dalje. Saznaj što želiš i kojim putem krenuti prema svojoj sreći. Vjerujem da si u teškoj krizi i da okrivljavaš i sebe za sve to i da si puna mržnje i da ne znaš di bi s tim....

Za sve ti treba dosta vremena. Daj si sad to vrijeme da ti poslije ne bude žao...

Sretno

Mrki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anki moj post odnosio se na Ameli32 koja je napisala za tu ženu da je ku..a. Post je na prvoj strani. Nisam mislila prozivati, ali s obzirom da sam prozvana sama odgovaram na pitanje.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    od mojih poznatih u zg ja ne znam ni jednog koj ne vara zenu, i sto je najludje, ni jedna od tih zena ni ne sumnja sto im rade iza ledja
    Da,da..znam ja brdo zena koje isto tako govore." Svi varaju..a samo moj ne!"
    Samomama, samo saljem

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

pa dobro u kakvom se ti to društvu krećeš :?

i da li si ikad nekome od njih nešto prigovorila ili dala do znanja da to baš nije ok?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    pa dobro u kakvom se ti to društvu krećeš :?

i da li si ikad nekome od njih nešto prigovorila ili dala do znanja da to baš nije ok?
    nisam nikad nikome nista prigovorila posto njihova prica izgleda isto, zena nema vremena za mene, sex nam je nikakav i to im je automatski zeleno svjetlo da se okolo trose

svako si je sam kriv za partnera sa kojim zavrsi, zalosno je laj zene uglavnom vjeruju da ljubav ide kroz zeludac i kroz opeglane kosulje

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mislim da samomami sada najmanje trebaju priče o tome kako joj je muž gad i kako bi se mi garant rastale. Pobogu, tu se radi i o troje male djece...Netko tko se nije našao u takvoj situaciji ne može znati što bi napravio.

Samomama, . Vrijeme liječi sve rane i ono će pokazati ispravnost tvoje odluke. Možda uspijete zaboraviti prošlost i izgraditi novi odnos, a možda i ne... Budi jaka. Želim ti sreću.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Muž joj je gad i ja bi se garant rastala. Rastala sam se već jednom jer mi je muž bio gad. Ne želim se više ženiti zbog toga jer rastava uzrokuje nepotrebne zavrzlame. Ako se više nećemo slagati (ja i moj sadašnji) svako na svoju stranu i doviđenja. Ni prvi ni zadnji!
    Troje male djece nisu razlog da živiš s nekim ko ti laže u facu toliko vremena. Ako je njemu toliko stalo do familije onda će se brinuti o toj svojoj djeci ko da su u braku.
    Ne znam kaj svi tu rastavu tragično doživljavaju. A život uzalud potrošen s nekim nije tragičan?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mislim da je 3 godine vanbračne veze ipak previše. Nebi mu to nikako mogla oprostiti, a niti zaboraviti. Povjerenje je tu trajno izgubljeno, a bez povjerenja nema niti kvalitetnog braka. Moje osobno mišljenje o TM je da je ljigavac bez jaja, frajerčina koja vara ženu dok je trudna a kad ga otkrije onda se rasplače, kaje i moli oprost. Znao je šta radi i svjesno je to radio. Tu nema oprosta.

Ako si ti odlučila ostati s njim, ja to poštujem i stvarno ti želim sreću. Nadam se samo da si svjesna koga uzimaš nazad. To nije ona osoba iz trenutaka sreće jer niti tada nisi imala jasnu i istinitu sliku toga čovjeka.

Sretno

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Samomama kako si? Kakva je situacija sad?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo drage moje,nisam vam se javljala jer zaista nisam znala što bih napisala....živim...živim nekako...ne znam kako je drugima,bilo muškim,bilo ženskim koji su se ikada našli u mojoj situaciji ali ja,bojim se, ovo nikada neću preboljeti,niti oprostiti.To je jače od mene.Taj osjećaj meni je grozan, odvratan...Život ide dalje,hvala Bogu živi smo i zdravi,samo se ja ne mirim sa situacijom,kažu da vrijeme liječi rane,ali koliko je vremena potrebno???Ja sam u međuvremenu počela raditi,jedna vrlo vrlo pozitivna stvar, dala malu u jaslice a gospodin tata je dobio neka zaduženja za koja ranije nije ni znao da postoje.Ne mogu reći da se ne trudi, ali to meni ništa ne znači_izdao me!Ima trenutaka,a i dana kada sam čisto OK, već pomislim,vidiš bolje je-a onda se probudim s grčem u želucu i opet sve ispočetka.Što se tiče našeg odnosa,sada je puno bolji i iskreniji, znam neke stvari koje inače ne bih nikada saznala,razgovaramo,samo on ne želi pričati o njoj(bar ne koliko bih ja htjela)ali pričamo o svima o tom odvratnom društvu za koje sam ja sigurna da je 90% krivo za situaciju u kojoj se ja nalazim.Oni mu i dalje pokušavaju smjestiti,zovu ga i obavještavaju gdje je bila, gdje su je vidjeli itd.(a sve ozbiljni, zreli,oženjeni ljudi- Gadovi)samo sada gosp.to meni kaže,a sa njima se ne viđa(osim ako svrate do njega u lokal)Mob je sada uvijek uključen,uvijek na stolu i dostupan,mada to nije neka utjeha jer uvijek može imati drugi broj koji ja neznam...A što se tiče ženske, ona se navodno već snašla ito s jednim gosp. "prijateljem" i mojim poznanikom (znam mu i ženu)Toliko o tome koliko je ona poštena i nasjela na priču mm i to inače nikada ne bi radila i nije.Tako vam je to,drage moje,ne znam da li ja možda nisam normalna što me to ne prolazi jer prijevara je koliko sam ja shvatila u zadnja dvamjeseca u današnje vrijeme normalna stvar.Saznala sam za toliko slučajeva,meni dragi osoba,čak i mojih prijateljica,kuma koje varaju, pa se pitam sa koje sam ja planete pala?Nisam znala da je svijet tako odvratan!Što vi mislite o tome?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jel ga još voliš ?

Ako ne, samo sebe mučiš i na kraju će se sve slomiti preko djece...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Svijet oduvijek bio takav kakav je ,o tebi ovisi kakve ćeš naočale staviti....

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nemam pojma,najiskrenije u zadnje vrijeme češće ga mrzim...a opet kad pomislim na razvod i život bez njega, sledim se...Taj se osjećaj ne može opisati.On nije nasilnik nije loša osoba ali sažvakala bih ga u trenutku i ispljunula koliko to boli.On to nemože shvatiti kaže da bi on to meni već davno oprostio....Ja tad samo kažem Imati ćeš prilike dragi moj,pa da vidimo.A onda ću ti doći i reći da je to bilo totalno bezznačajno, da volim samo tebe i da mi taj drugi ništa ne znači,pa ćemo vidjeti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa što stvarno misliš da ćeš se bolje osjećati ako se upustiš u avanturu ?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma ne, naravno da ne mislim to raditi, ali to on nikada neće znati...Nek živi do kraja života s tom mišlju da li sam ili nisam?!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj samomama prvotno napisa
    ma ne, naravno da ne mislim to raditi, ali to on nikada neće znati...Nek živi do kraja života s tom mišlju da li sam ili nisam?!
    uopće nije problem, po meni, ako ti imaš ili nemaš avanturu....život je pun iznenađenja.....

ali po onome što pišeš ti si još uvijek jako povrijeđena i nemaš čistu sliku, sebe ,njega i vašeg braka.....

ako mu kaniš oprostiti, oprosti i prebriši spužvom, budeš li imala cijelo vrijeme u glavi pozadinski šum njegove nevjere, neće biti dobro....

i emocije rastu kad ih zalijevamo kao i biljke osobito negativne, i vaš odnos može prerasti u nešto ružno

emocionalne ucjene ,kinjenje , a zašto ...?

da bi ti nakon par godina npr. shvatila da ga uopće više ne voliš i da ti je svejedno, a djeca odu svojim putem i što tebi preostaje

koegzistencija uz čovjeka kojeg prezireš.....

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma neznam ti ja draga prezirem li ga,volim, mrzim,nemam ja pojma,ni o čemu...Ja sam ti izgubljena u vremenu i prostoru.Živim od danas do sutra,i ne znam zašto mi je tako teško oprostiti kad znam da je to ljudski i da ima puno većih nesreća od moje...ali jednostavno ne ide.O razvodu ne razmišljam,(samo ponekad)nemogu zamisliti život bez njega,a ne mogu podnijeti ni život s njim.Znam da to vama zvuči ludo,ali ja to jednostavno ne mogu objasniti, ne mogu ni sama shvatiti i molim Boga da mi da snage da oprostim.S vremenom,nadam se a za sada ne mogu...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni ne zvuči ludo

been there, done that

pišem ti iz vlastitog iskustva.....

draga moja daj si neki rok, ne dulji od godine dana, da probaš srediti emocije prema njemu...

i onda hladne glave kreni dalje ili nastavi...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

sada sam tek slucajno naisla na ovu temu

Citiraj gita75 prvotno napisa
    Muž joj je gad i ja bi se garant rastala. Rastala sam se već jednom jer mi je muž bio gad.

Ne znam kaj svi tu rastavu tragično doživljavaju. A život uzalud potrošen s nekim nije tragičan?
    potpisujem

i smatram da nije izlaz u trazenju krivice kod doticne gospodje i sa kim ona sad provodi svoje vrijeme,jer nije nista vise ili manje kriva u cijeloj situaciji kao i tm

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo me opet,danas mi je koma dan.Danas grizem,bez nekog osobitog razloga.Jedna mi je draga osoba danas rekla neka si stvarno dam neki rok,godinu ili čak dvije pa nek onda odlučim.Mislim da je u pravu,da ću tako pokušati jer ako do tada ne oprostim tada više zasigurno neću...Pa eto, vidjet ćemo.Nego,mene interesira ima li među vama koja da je oprostila? i kako se dalje nosi s tim? Koliko je vremena od tada prošlo.Možda sam zaista pogriješila topić,jer je ovo jednoroditeljski,šteta što nema recimo Prevareni...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam poznatu koja je uz pomoc terapije naucila ziviti sa tim, skockali su se, cak su dobili i drugo dijete nakon toka i odselili iz grada u kojem se sve to dogodilo

osobno ne vjerujem da joj smrad to nece ponoviti jer je jednostavno sebicni idiot

moje je iskustvo da najveci dio njih to ponovi, odnosno, ako i postoji neki koj nije ponovo uletio u neku varajucu kombinaciju ja za to nisam cula

od mojih bivsih koji su mene nekad varali, znam da danas varaju svoje zene, plus sto izlazu i zenu i djecu posljedicama eventualne zaraze koju mogu pokupiti

ti sama znas najbolje kako se osjecas, i osjecas ti i sama da si skuzila sa kim imas posla, jer po meni nesto ti govori da znas sa kim imas posla i da zbog toga ne mozes nikako preci preko svega jer ocekujes reprizu premda je moguce da ti se toliko zgadio da ga zapravo vise ne volis a da ste jos uvijek skupa jer je to cisto navika

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj samomama prvotno napisa
    Nego,mene interesira ima li među vama koja da je oprostila? i kako se dalje nosi s tim?
    i mene ovo zanima,jer si naprosto nemogu zamisliti da bi ja tako postupila(kao i sto nisam)

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

samo da se nadovezem...........
    ja nekako smatram da je u svemu tome veoma bitna i financijska situacija,da li zena novcano ovisna o muzu ako nema svojih prihoda.
    ne znam mozda bi i ja tada drugacije reagirala da nisam imala posao i na taj nacin bila novcano neovisna od bm,al ovako nema sanse

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemam iskustva s tim i nadam se da neću nikad imati. Htjela bih ti reći samo da ti trebaš odlučiti što želiš i onda živjeti s tim. Ništa nećeš imati od života ako ćeš odlučiti živjeti s njim i dalje i onda se svaki dan vraćati na to, gristi se, misliti o tome. Tako ne možeš dalje, ni zbog sebe, a ni zbog djece. Najvažnija je stvar u tome svemu zbog čega ostaješ s njim. Ako je to zato što ga voliš i želiš biti s njim (ne samo zbog djece) onda trebaš tako i krenuti. Razgovarati s njim otvoreno, možda i potražiti stručnu pomoć da to prevladate i da krenete nekako ispočetka graditi zajednički život. To što je on napravio je teško za oprostiti ali samo ti moraš raščistiti sa sobom da li je oprostivo ili ne. Ako ga zaista voliš možda se vrijedi potruditi. Želim ti sreću!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam nova ovdje i mlada sam i nisam imala takvu situaciju u braku.Ali zato me je taj osjećaj pratio godinama kroz "brak" mojih roditelja i tatinih "prijateljica".I to je tako bilo godinama i uvijek su to bile veze koje su trajale i trajale godinama.Mama je znala,svi su joj govorili,mada smo živjelu i velegradu,samo u drugoj državi.Onda je počeo rat i on ju je ostavio samu samcatu da kao "čuva" stan i hvala dragom Bogu preživjela je ratne strahote i nakon toga su se službeno razveli i to tek 1999 godine.Ja znam da i dan danas mada moji roditelji nisu toga svjesni,pamtim ne razgovaranje,ne spavanje skupa i jednostavno život koji ne bi nikome poželila.Ono kao žive u istom stanu,ali svak ima svoj život.Samo znam da mi je mama sto puta rekla da bi voljela da se ranije razvela,ali nije imala kud sa mnom.Inače sam ja jedinica,nemam ni brata ni sestru.Ljudi moji to je bilo strašno,grozno.A niko ne misli da djeca to jako dobro osjećaju i vide.Meni su od moje 8-9 godine ostale neke slike u glavi i da ih ispričam ocu,sigurna sam da ne bi vjerovao da znam to.Samo mi je najbitnije da klinci ne osjete ništa,ali nekad se jako teško suzdržat kad u tebi sve vrije i kad si potpuno nevin i nedužan se našao u nekakvoj bezveznoj i bolnoj situaciji.Kad si uvučen bez pitanja u nešto što nisi tražio ni htio.Ne znam odgovor na tvoje pitanje,svaki slučaj je za sebe,samo bi voljela da kod tebe dobro završi i da nađeš rješenje.Ipak je troje klinaca u pitanju.A s tom ženturačom ne kontaktiraj,jer ako ona nije bila svjesna da nekom uzima oca 3 ili 4 godine onda ona ne vrijedi pišljiva boba.I te glupe spike kako je nasjela na priču tvog muža neka priča nekom drugom.To je priča za ubit slona...Mislim,halo??????Ona nije znala s kim spava 3 ili 4 godine ili samo par mjeseci,ma daj,molim te?????Svak se može naći u bilo kakvoj životnoj situaciji i ne optužujem nikoga i nisam ni kompetentna za to,ali smatram da žene koje svjesno rade gluposti a znaju šta ih sljeduje nakon toga,ne vrijede puno,ne bih se mogla gore izrazit.Zato draga moja samo naprijed i glavu gore!!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Drage moje ne želim zvučati hladnokrvno ali ja sam sl.situaciju riješila po brzom postupku.Ok.,nije bilo djece ali ipak.......ja ili nemam želudac za to ili dovoljno ljubavi :/

Bilo je boli i suza ali ne toliko za mojim bivšim koliko za činjenicom da mi se to dogodilo i da moji bliski prijatelji misle da nisam normalna jer ne želim oprostiti jer se to ionako svakodnevno dešava......a prijatelji su mi tada bili i više nego potrebni.
    Maknula sam se od svih,dopustila samoj sebi da isplivaju moje emocije,želje,potrebe i shvatila što je najbolje za mene(stavila sam sebe na prvo mjesto).Našla se tu naravno i nekolicina izfiltriranih ali Dobrih prijatelja koji su bili podrška a ne sud.
    Puno mi je pomogla i moja obitelj(mama) i tata koji vjerujem da me gleda s neba i čuva.Kao da je znao, prije odlaska mi je rekao,zlato moje nikad ne zaboravi tko si,ne dopusti da se bilo tko poigrava s tobom,pružaj ljubav onome koji će ti znati uzvratiti i posebna si točno takva kakva jesi.
    Često se sjetim tih riječi i danas sam sretna žena sa sretnim čovjekom.

Samopoštovanje je velika stvar.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Lenni, jako dobro napisano uz to i potpuno tocno

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Slavice hvala

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Lenni

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Sandrice

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

E Hercegovci, Hercegovci svi redom isti, žena djeca ljubav, a većina ih ima nekog sa strane a nema šanse da se on želi rastati, jer Bože moj pa mušlkarac može malo tatlane... to je njima normalno, što vam je...a koja terapija? Ja mislim da bi on prije umro nego išo na terapiju, i budimo realne di će samomamama sama s troje djece??? Ne može sama, tj. teško bi sama, u svakom slučaju divim ti se samomama što želiš spasiti brak, ali pomiri se s tim da je on takav i da će to kad tad ponoviti (u to sam sigurna) a ti se okreni djeci i drugim stvarima u životu što ti daju nadu...kao i onaj Lučić, žena doma a on okolo, ali bože moj, brak je uspio održati, što će jadna žena s troje dječice? Mislim da ti je to najbolja odluka ipak, dok su klinci mali a i voliš ga (znam kako je voljeti preljubnika) i nemoj se toliko sekirati, i testiraj se na HPV i ostale boleštine da ti nije što navuko pa da se odmah moš liječiti- znam da ovo zvuči odvratno , ali MORAŠ biti zdrava i smirena radi svojih !
    SRETNO

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno Re: re

Citiraj Noa prvotno napisa
    E Hercegovci, Hercegovci svi redom isti, žena djeca ljubav, a većina ih ima nekog sa strane a nema šanse da se on želi rastati, jer Bože moj pa mušlkarac može malo tatlane... to je njima normalno, što vam je...a koja terapija? Ja mislim da bi on prije umro nego išo na terapiju, i budimo realne di će samomamama sama s troje djece??? Ne može sama, tj. teško bi sama, u svakom slučaju divim ti se samomama što želiš spasiti brak, ali pomiri se s tim da je on takav i da će to kad tad ponoviti (u to sam sigurna) a ti se okreni djeci i drugim stvarima u životu što ti daju nadu...kao i onaj Lučić, žena doma a on okolo, ali bože moj, brak je uspio održati, što će jadna žena s troje dječice? Mislim da ti je to najbolja odluka ipak, dok su klinci mali a i voliš ga (znam kako je voljeti preljubnika) i nemoj se toliko sekirati, i testiraj se na HPV i ostale boleštine da ti nije što navuko pa da se odmah moš liječiti- znam da ovo zvuči odvratno , ali MORAŠ biti zdrava i smirena radi svojih !
    SRETNO

????????????????????????????' no coment
    Noa si radila test na Hercegovcima ?odavno veću glupost nisam pročitala i ne samo to nego i uvredu

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

samomama kakva je situacija?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •