Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: CJEPIVA ZA BEBU!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno CJEPIVA ZA BEBU!

Danas sam bila na kontroli mjesec dana mi ima mala,doktorica mi je ponudila cjepiva koja ne moram platit,i to dobije 10 komada navodno imaju nuspojave ili da kupim cjepiva 2 platim 150 kn i ostala 3 po 380 kn sad mi nije jasno ako beba mora do 6 mjeseci primt sva cjepiva kad če to stič.šta ne bi trebala dobit 3 cjepiva ako če krenut cjepit je s 3 mjeseca prvi puta.Meni dr nije spominjala ništa da je prvo cjepivo besplatno da se nije ona malo zeznula da 2 cjepiva koštaju 250 kn a jedno 380kn to mi je malo logičnije.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Nisam sigurna da sam te baš dobro razumjela, ali ukoliko se odlučite na cijepljenje sa 5u1, onda kupuješ 3 doze cjepiva po cca 350-380 kuna.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

koliko ja znam sva su cijepiva besplatna
    e sad ako ti hoces mozes sama kupiti infarix (ili tako nekako) to je procisceno i kosta nekih 100kn jer ti hzzo financira samo 1 procisceno koje kao ima manju reakciju (znaci kupujes druga 2)

isto tako mozes kupiti 5u1 znaci da izbjegnes 2 pikanja, to sama financiras

ne znam za ova nova za hepatitis

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tiki, pedijatrica ti je ponudila zamjenska cijepiva za ova besplatna koja se financiraju preko hzzo.
    Ova ponuđena cjepiva su tzv pročišćena i trebala bi izazivati manje reakcije kod djece.
    U svakom slučaju upućujem te da se dobro inforimiraš prije cjepljenja.

Više o vrstama cjepiva , reakcijama i ostalom imaš u pdf Zdravlje djece, ili upiši samo cijepivo ili cjepljenja u pretraživač i dobiti ćeš hrpu topica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •