Pokazuje rezultate 1 do 50 od 451

Tema: Blesavi savjeti o dojenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

pa ne bi bas rekla, ja kad krenem lijepo objasnjavati vecinom se svi iscudjavaju i na lijep mi nacin konstatiraju da govorim gluposti, jos nikog nisam uspjela uvjeriti da je nemoguce da nestane mlijeko samo od sebe, da ja nemam mlijeka samo zasto sto imam vece grudi, da mu nije potrebno nista drugo osim mlijeka....itd itd...... svi me gledaju kao da sam s marsa pala i na kraju je zakljucak da ne trebam bas u svemu slusati doktore ....... ali eto, mozda je problem u meni........

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj crnka84 prvotno napisa Vidi poruku
    pa ne bi bas rekla, ja kad krenem lijepo objasnjavati vecinom se svi iscudjavaju i na lijep mi nacin konstatiraju da govorim gluposti, jos nikog nisam uspjela uvjeriti da je nemoguce da nestane mlijeko samo od sebe, da ja nemam mlijeka samo zasto sto imam vece grudi, da mu nije potrebno nista drugo osim mlijeka....itd itd...... svi me gledaju kao da sam s marsa pala i na kraju je zakljucak da ne trebam bas u svemu slusati doktore ....... ali eto, mozda je problem u meni........
    ako ti je stalo probaj možda promijeniti pristup. ljudi trebaju osjetiti da si dobronamjerna, da u tvom tonu nema pametovanja ili ismijavanja njihovog stava i nemoj odmah ići sa totalnom negacijom jer se ljudi odmah osjete napadnuti i automatski se zatvore za primanje informacije i uključe obrambeni stav. probaj možda sa pa da i ja sam tako mislila, ali sam pročitala nova saznanja, rekla mi je pedijatrica nove stavove znanosti i pokazalo se kao zaista učinkovito itd. onda će oni početi u stilu joj i ti znanstvenici stalno nešto novo otkrivaju pa ti onda reci nisu oni ništa novo otkrili jer se tako radilo od kada postoji ljudski rod samo se nisu posvetili tom pitanju zbog toga i toga, a sada su zapravo shvatili da je onako kako su ljudi stoljećima radili zapravo prirodno i ispravno itd. nešto u tom stilu, dakle ne napadački, pametovati i odmah njihovo pobiti nego kroz mala vrata provući svoje. evo meni je uspjelo, ja sam već hrpu ljudi uspjela uvjeriti. i onda kada ih dobiješ da te slušaju možeš nastaviti što god jer će shvatiti da po tom pitanju znaš više od njih i da si upućenija, ali da s time ne podcjenjuješ njihovo mišljenje ili da si iznad njih. tko želi slušat će, a tko je općenito zatvoren za nove informacije tom se možeš postaviti na trepavice, ali te neće slušati i njega jednostavno ignoriraj i samo skreni s teme kada ti počnu pametovati: "da da, e a kako je danas krasan dan jeste čuli da je na trgu cvijetni korzo". vidjet ćeš zdravije je za živce i dobro raspoloženje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •