Pokazuje rezultate 1 do 50 od 451

Tema: Blesavi savjeti o dojenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Juce scena u parku:
    Akteri-3 babe(jedna od njih moja sveki)prosek godina 79.5.....i ja.
    Kaze baba br.1:"Zamislite samo kakve gluposti sada savetuju,da bebe koje sisaju ne treba da piju vodu prvih 6 meseci"
    Baba br.2:"Da,kako oni misle da beba prezivi na mleku,moze da dehidrira,dobije ostecenje bubrega i umre..."
    Sveki:"Pa ni nasa nije dugo pila vode".
    Ja:"Naravno da nije,dok je iskljucivo sisala,do 6 meseci.Mleko je bebi i voda i hrana"
    Baba br.1:"Ali je slatko!Napij se ti mleka pa da vidis da li ces biti zedna!"
    Dalja diskusija nije urodila plodom,tako da....odustadoh....Stara skola je stara skola

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj KayaR prvotno napisa Vidi poruku
    Juce scena u parku:
    Akteri-3 babe(jedna od njih moja sveki)prosek godina 79.5.....i ja.
    Kaze baba br.1:"Zamislite samo kakve gluposti sada savetuju,da bebe koje sisaju ne treba da piju vodu prvih 6 meseci"
    Baba br.2:"Da,kako oni misle da beba prezivi na mleku,moze da dehidrira,dobije ostecenje bubrega i umre..."
    Sveki:"Pa ni nasa nije dugo pila vode".
    Ja:"Naravno da nije,dok je iskljucivo sisala,do 6 meseci.Mleko je bebi i voda i hrana"
    Baba br.1:"Ali je slatko!Napij se ti mleka pa da vidis da li ces biti zedna!"
    Dalja diskusija nije urodila plodom,tako da....odustadoh....Stara skola je stara skola
    ja na ovakve redovito odgovaram: da su djeca za babe, rađale bi babe, a ne mame!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •