-
Još nisam ni rodila a već nas filaju s idejama o dojenju...
Ne smijem jesti ništa što napuhuje - mahune, grah, kelj, kupus, cvjetaču, poriluk. Čak ni juhu ne smijem jesti u kojoj se kuhala cvjetača... meso samo na lešo...mlijeko i mliječne proizvode - NIKAKO, voće - samo jabuke, jaja ni u ludilu, čak ni tjesteninu koja sadrži jaja...
ma joj ima toga...samo se ja pitam a što da jedem? Ja sam sladokusac (iako se ne vidi na meni), znam da moram paziti na visoko alergene namirnice, ali kakve veze ima povrće koje napuhuje moja crijeva s bebom koja doji? Kako joj ja prenesem plin koji se stvara kemijskom reakcijom u mojim crijevima? isto tako mislim da treba sve papati umjereno i paziti na reakcije bebice.
Jesam li u pravu? I da, i ja sam jedna od onih koja neće moći dojiti jer u mojoj obitelji nitko nije dojio. Bočicu nemam, a ni dudu u kući...ali zato imam sestru sa 3 sina koja mi je rekla da na putu za rodilište kupim AD i bočicu i savjet - kada god plače dijete - gladno je - nema te sise koja će ga nahraniti. Zato joj mali ima napade astme, bronhitisa i alergični su na sve što postoji. A dojila ih je samo ona tri dana u bolnici.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma