Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Jeste li se upoznale sa bolnicom u kojoj radate

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Jeste li se upoznale sa bolnicom u kojoj radate

Zanima me treba li otici u rodiliste prije poroda, potraziti primalje ili jednu bar, ili sve to sa doktorom u istoj bolnici koji nas pregledava, najaviti dolazak k njima, pitati kakvi su im uvjeti za zene koje radaju... Onak jedan informativan razgovor.
    O rooming in, prehrani majke u mom slucaju vegetarijanke ...

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Re: Jeste li se upoznale sa bolnicom u kojoj radate

Citiraj LeaB prvotno napisa
    Zanima me treba li otici u rodiliste prije poroda, potraziti primalje ili jednu bar, ili sve to sa doktorom u istoj bolnici koji nas pregledava, najaviti dolazak k njima, pitati kakvi su im uvjeti za zene koje radaju... Onak jedan informativan razgovor.
    O rooming in, prehrani majke u mom slucaju vegetarijanke ...
    ja sam bila radi poroda u vodi na pregledu u riječkom rodilištu s 37 tj. pa sam obavila takav razgovor s dr. baš to o rooming in, o veget. prehrani (i ja sam veg.) o posjetama....sve što mi je palo napamet. imao je strpljenja i razumijevanja i posvetio nam puno vremena. bili smo baš zadovoljni

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo u sobi imali mamu vegetarijanku. nastojali su joj prilagoditi prehranu, bez nekih posebnih zahtjeva.

jel trebam reći da sam ženu obožavala? mogla sam se prežderavati kad su nam konačno dali jesti (nakon infuzije) ...

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam posjetila rodilište u sklopu trudničkog tečaja (koji nije bio organiziran od strane bolnice ni u bolnici). Malo smo prošetali, pogledali odjel i rađaonu skup s muževima koji su bili na tečaju.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kad smo se prošli put odlučili za rijeku otišli smo tamo i sestra silvana nam je pokazala sobu s kadom
    poslije sam još išla na pregled u 37. tjednu, ali ništa nismo konkretno dogovarali, kao plan poroda i sl.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mislim da treba,na znam gdje ćeš roditi,ali možeš nazvati recimo gl. sestru ginekologije i reći da te zanima sve to. Nije loše ni obići radjaonu -najbolje dok nema nikoga da se ne uplašiš,naime, mi smo u sklopu tečaja u KBO išli vidjeti i te prostorije i jedna žena je rađala ali i užasno jako vrištala i ja znam da noćima nisam spavala od straha, He,he sad sam te malo uplašila ali ne brini nije uvijek tako.
    Jedan srdačan razgovor sa osobljem može ti uliti potrebnu dozu samopouzdanja i riješiti neke nedoumice.
    SRETNO!!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi smo zakazali informativni razgovor i razgledavanje (Petrova bolnica - Zg) kako bi mogli donjeti odluku o mjestu gdje ce se nasa principessa roditi ...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam dogovorila inform. razgovor sa glavnom sestrom ginekologije u bolnici gdje pripadam, nisam ni znala da je to moguče, poslala sam nekoliko pitanja udruzi primalja, pa su mi poslali kontakt s porukom da se dogovorim za inform. razgovor, jedva čekam da odem, imam 1000 pitanja (a želim naravno prirodni porod)

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Ja sam posjetila rodilište u sklopu trudničkog tečaja (koji nije bio organiziran od strane bolnice ni u bolnici). Malo smo prošetali, pogledali odjel i rađaonu skup s muževima koji su bili na tečaju.
    Ovako je bilo i kod mene, samo je tečaj bio organiziran od strane bolnice.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

novamama jel ćeš to ti ić na razgovor u Vinogradsku (vidim da si iz Samobora, a mi tamo pripadamo), ajde molim te napiši tu, ili meni na PP s kim si pričala, i što si saznala.
    Puno hvala, pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •