Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: majice za dojilje-gdje kupiti

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno majice za dojilje-gdje kupiti

izvinjavam se ako sam pogriješila pdf

samo da pitam,

da li neko zna gdje se mogu nabavit ove majice:

http://www.hoppediz.de/pics/produktd...ll-shirts1.jpg

http://www.hoppediz.de/pics/produktd...ll-shirts2.jpg

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

u zg u kamarisu i ducanima koji drze odjecu za trudnice.
    ali u sarajevu...ne bi znala. :/

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i koliko koštaju tu

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

e to ne znam.
    ja ih nisam koristila.
    dovoljne su mi bile maje s gumbicima, izrezima, a kasnije obicne standardne maje.

no ne sumnjam da ces uskoro dobit odgovor, dosta cura ih koristi.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja svoju prošlog ljeta(kamaris) platila mislim 250 kunića, bilo je i nešto jeftinijih ali mi je samo ta pasala, iskreno, mislim da je preskupa...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam kupila muske potkosulje - izgledaju kao tregerice i imaju vise mjesta da se cika izvuce sa strane od zenskih tregerica, kostaju puno manje a izgledaju tako dobro da nitko nebi rekao da su potkosulje. Jer sve ove majce za dojenje su duple u nekom svome dijelu i vecina njih nije od pamuka pa se jos dodatno znojis. Ja na sve nosim tuniku od lana - tunika je otkopcana te me stiti od ovog ludog sunca, a do cike nam je lako doci.

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ova sa slike kao da govori VANILIJAČOKOLADA

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja koristim obične potkošulje sa elastinom i elastičnim bretelama. Kad treba "natankati", samo spustim! To mi je mnogo praktičnije od majica na kopčanje. E, sad, ja nemam baš neko impozantno poprsje, pa to kod mene šljaka. Majice na dugmiće su mi nekako nespretne, a ove za koje pitaš ne djeluju mi pamučne. A ja se i u pamuku preznojim ko prase na ovim vrućinama. Sretno sa potragom!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Blago vama kod vas svega ima, akod nas je jos uvek srednji vek!

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja isto kao i vještičica koristim obicne potkosulje, nabavila sam ih u raznim bojama pa ih nosim kao regularne majice ... kad smo gladni podignem je i voila obje smo sretne!

Imam i jednu majicu na gumbice iz HM bas za dojenje, ali moje cice su oversize za predvidenu rupu na majici, pa sam jednom zaglavila hehe kad je trebalo izvuci van, zamislite scenu nas troje na Jarunu, Leila u narucju dere se sve glave jer je gladna, ja jednom rukom pokusavam iskobeljati cicu van, a MM rasteze glupu majicu ... to je bilo zadnji put da sam je obukla!

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

U kamarisu su po 180 kn, ja sam kupila dvije s kratkim rukavima.

Ima i u mama novoj, u malešnici, nisam kod njih kupovala, ali sam nazvala da pitam i rekli su mi da su po 170.

I kupila sam jednu iz neckermana, oni je zovu "majica s izgledom na preklop" (preglupo), ali s poštarinom je bila 145 kn. Ovo bi bio broj artikla: 305901LU

Na slici je ljubičasta ja sam uzela marelicu..

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

white_musk majice izgledaju super. ja sam pred par mjeseci tražila tako nešto, nisam našla i odustala.
    nekad sam mislila da dojilje moraju nosit košulje ne kopčanje (to trebam napisati u onaj topic o "mitovima"). ali skužila sam da su najbolje obične, malo šire majice. podignem ih, Sunčicina faca i moja cika su malo pokrivene, svi oko mene misle da spava, osim ako se baš jako dobro ne zagledaju.

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam si naručila iz sad-a i stigle danas i suuuper su! Marke expressiva.com i motherwear.com. I iako sam deblja i prsatija nego inače njihova veličin M mi je skoro pa velika! Baš me to oraspoložilo :D i super izgledaju i za običnu majcu! poslikat ću sutra !

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mene je prijateljica koja zivi u SAD-u spasila!!
    majice su zakon!
    pokusajte ih pronaci na netu ili se raspitati ako ih ima kod nas
    LEADING LADY
    STYLE 718
    obicne su majice na spaline, imaju dio do grudi koji ih drzi i otvaraju se kao grudnjaci za dojenje..
    Ludnica!

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Meni je mm kupio jednu u fum4mum, lijepa gesta ali baceni novci 240kn. Kao na tregere, a naprijed dva sloja i to jos od debelog materijala, koji se razvuko zacas. A brojevi? katastrofa!!! Ja inace nosim M, on mi je kupio S i bio mi je prevelik :shock: .
    Jel ima netko iskustva s majcama iz HM-a?

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam kupila jednu u HM-u u mariboru, mislim da je bila 19E. debela je pa je jos ne nosim,ali cini mi se prakticna (naime rupa za izvadit dojku je moje velicine). izgleda kao da je na preklop a ono taj dio se mice i tu je rupa, bas kao ova vanilija-cokolada iz 1. posta.

ivanaos, bas sam pogledala majice iz americe na stranicama koje si spomenula, ne razumijem kako stavljaju sve pod "nursing" a neke majice su najobicnije, bez ikakvog otvora ili trika, il se to meni cini?

e a gdje je taj kamaris u zagrebu?

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Lukava puščica, pogledaj ponovo, sve imaju nekakve otvore koji su jako dobro skriveni, ima i negdje Nursing openings - baš načini

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

znaci imaju otvore? ma ja sam onda corava, bas sam se cudila kao ih reklamiraju kao nursing a ono otvora nigdje. il su meni slike premale pa je vrijeme da stavim anocale

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •