-
majice za dojilje-gdje kupiti
-
Osoblje foruma
u zg u kamarisu i ducanima koji drze odjecu za trudnice.
ali u sarajevu...ne bi znala. :/
-
-
Osoblje foruma
e to ne znam.
ja ih nisam koristila.
dovoljne su mi bile maje s gumbicima, izrezima, a kasnije obicne standardne maje.
no ne sumnjam da ces uskoro dobit odgovor, dosta cura ih koristi.
-
Ja svoju prošlog ljeta(kamaris) platila mislim 250 kunića, bilo je i nešto jeftinijih ali mi je samo ta pasala, iskreno, mislim da je preskupa...
-
Ja sam kupila muske potkosulje - izgledaju kao tregerice i imaju vise mjesta da se cika izvuce sa strane od zenskih tregerica, kostaju puno manje a izgledaju tako dobro da nitko nebi rekao da su potkosulje. Jer sve ove majce za dojenje su duple u nekom svome dijelu i vecina njih nije od pamuka pa se jos dodatno znojis. Ja na sve nosim tuniku od lana - tunika je otkopcana te me stiti od ovog ludog sunca, a do cike nam je lako doci.
-
Ova sa slike kao da govori VANILIJAČOKOLADA
-
Ja koristim obične potkošulje sa elastinom i elastičnim bretelama. Kad treba "natankati", samo spustim!
To mi je mnogo praktičnije od majica na kopčanje. E, sad, ja nemam baš neko impozantno poprsje, pa to kod mene šljaka. Majice na dugmiće su mi nekako nespretne, a ove za koje pitaš ne djeluju mi pamučne. A ja se i u pamuku preznojim ko prase na ovim vrućinama. Sretno sa potragom!
-
Blago vama kod vas svega ima, akod nas je jos uvek srednji vek!
-
-
U kamarisu su po 180 kn, ja sam kupila dvije s kratkim rukavima.
Ima i u mama novoj, u malešnici, nisam kod njih kupovala, ali sam nazvala da pitam i rekli su mi da su po 170.
I kupila sam jednu iz neckermana, oni je zovu "majica s izgledom na preklop" (preglupo), ali s poštarinom je bila 145 kn. Ovo bi bio broj artikla: 305901LU
Na slici je ljubičasta ja sam uzela marelicu..
-
white_musk majice izgledaju super. ja sam pred par mjeseci tražila tako nešto, nisam našla i odustala.
nekad sam mislila da dojilje moraju nosit košulje ne kopčanje (to trebam napisati u onaj topic o "mitovima"). ali skužila sam da su najbolje obične, malo šire majice. podignem ih, Sunčicina faca i moja cika su malo pokrivene, svi oko mene misle da spava, osim ako se baš jako dobro ne zagledaju.
-
ja sam si naručila iz sad-a i stigle danas i suuuper su! Marke expressiva.com i motherwear.com. I iako sam deblja i prsatija nego inače njihova veličin M mi je skoro pa velika! Baš me to oraspoložilo :D i super izgledaju i za običnu majcu! poslikat ću sutra !
-
mene je prijateljica koja zivi u SAD-u spasila!!
majice su zakon!
pokusajte ih pronaci na netu ili se raspitati ako ih ima kod nas
LEADING LADY
STYLE 718
obicne su majice na spaline, imaju dio do grudi koji ih drzi i otvaraju se kao grudnjaci za dojenje..
Ludnica!
-
Meni je mm kupio jednu u fum4mum, lijepa gesta ali baceni novci 240kn. Kao na tregere, a naprijed dva sloja i to jos od debelog materijala, koji se razvuko zacas. A brojevi? katastrofa!!! Ja inace nosim M, on mi je kupio S i bio mi je prevelik :shock: .
Jel ima netko iskustva s majcama iz HM-a?
-
ja sam kupila jednu u HM-u u mariboru, mislim da je bila 19E. debela je pa je jos ne nosim,ali cini mi se prakticna (naime rupa za izvadit dojku je moje velicine). izgleda kao da je na preklop a ono taj dio se mice i tu je rupa, bas kao ova vanilija-cokolada iz 1. posta.
ivanaos, bas sam pogledala majice iz americe na stranicama koje si spomenula, ne razumijem kako stavljaju sve pod "nursing" a neke majice su najobicnije, bez ikakvog otvora ili trika, il se to meni cini?
e a gdje je taj kamaris u zagrebu?
-
Lukava puščica, pogledaj ponovo, sve imaju nekakve otvore koji su jako dobro skriveni, ima i negdje Nursing openings - baš načini
-
znaci imaju otvore? ma ja sam onda corava, bas sam se cudila kao ih reklamiraju kao nursing a ono otvora nigdje. il su meni slike premale pa je vrijeme da stavim anocale
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma