-
Evo i ja sam rodila u Merkuru a porodila me na carski dr. Zmijanac. Moj Karlo je imao 5300 g i 55 cm dug kad se rodio. Došla sam s trudovima malo prije termina, točnije tek sam ušla u 9.mjesec trudnoće i onda se tamo i našao Podobnik koji je sam rekao da mi zaustave trudove i da ćemo još malo pričekat za carski. Sve u svemu sam mu zahvalna na tome jer bi se vjerojatno napatila ja a naravno i moja bebica,a pitaj dragog Boga kak bi to bilo da je bio prirodan porod jer se Podobnik bojao kakve bi bile posljedice mogle bit da je pusstio me na prirodan porod. I uglavnom to je sve prošlo ok. U petak ujutro sam rodila, odveli me na intenzivnu do nedjelje popodne i onda me premjestili na odjel s ostalim rodiljama. Dok si na intenzivnoj, onda ti samo donesu bebu pokazati al nemože ostat kod tebe dok ne odeš u sobu. Znači u nedjelju sam popodne došla u sobu i tek u ponedjeljak ujutro su mi ga donjele na prsa i to u 5 ujutro jer mi je mlijeko prek noći krenulo ko ludo. Ja imam samo sve pozitivno reći za Merkur i tamo za doktore, babice i sestre. Sad je moj sinčić star 14 mjeseci i eto ja se spremam opet na trudnoću. Kad je tebi termin?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma