-
i mene su poceli dizati sutradan, nakon carskog.
To je fakat najbolnije. Ja nisam uspjela iz prve (vrtilo mi se), ali iz druge jesam. Sestre su bile (sve 4 na intenzivnoj) super pazljive i brizne, tako da je sve proslo ok. Najstarija (zaboravila sam joj ime, ali kako su tri vrlo mlade, znat ces) je bila najjasnija i slusajuci njene savjete kako se najlakse ustati i leci natrag, nije mi bilo problem ni kasnije kad su me premjestili na odjel. Meni nije bilo strasno, Imala sam spinalnu anesteziju, i prosla i bez ikakvih mucnina i glavobolja. Jedino sto me pratilo jos dve-tri tjedna je bol u trtici. Mislim da je to od spinalne bilo. Nije neizdrzivo, ali...popila sam koji Panadol (dva dnevno) (za to su mi rekli da je najblaza zbog dojenja, i bez nuspojava) i sve je bilo ok.
Definitivno moras paziti, ali Dana sam mogla nositi od pocetka. I sad ga nosam a ima 6 kila. Savjetovali su mi jedino da stavim pojas po doma (nakon sto su mi skinuli savove). Pomoc ti je definitvno potrebna. Barem je meni bila mamaservis od koristi. Sve je radila, a ja sam bila samo hranilica za miska. I danas usise i ne daju mi nositi nista tesko, jer se svi boje da cu dobit bruh.
Najgore je to sto te nakon cca 2 tjedna prestane boljeti rana, ali uopce. I onda je problem, jer dok boli znas kad pretjeras i koje su ti granice, a kad ne boli...tu moras paziti.
No, sve u svemu, nije neki problem.
Jel te jos kaj zanima???
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma