kad kažem jako puno voća, to se barem meni čini, jer za doručak npr zna pojesti 1 veliku krušku i 1 bananu + meki sir ili pola jogurta+ velika žlica pšeničnih klica. On uglavnom u toku jednog dana pojede i 4 konkretna komada voća.
A povrtni obrok moram podijeliti na dva puta, jer mustrici više paše slatko voće, nego bljutavo povrće (moji mali trikovi). nekako mi se činilo da mali dobiva previše voća, mliječnih stvari i žitarica, pa mu rađe dajem češće povrće, nego da mu tad uvalim nešto od ovoga. moja procjena.
Inače, on uglavnom lijepo papa i samo otvara usta. Ne znam do kad će tako?
Samo vjerojatno za razliku od vaših klinaca, moj više ne ciki. Tako da mlijeko švercam da razrijedim kašice, te uveče uz razne "Line". Sa godinu dana je odlučio da to više nije za njega, okrenuo glavu i finito. Ja bi rađe da ga mogu staviti na ciku, ali
Svenovamama - i ja forsam jogurt jer mislim da mu je premalo mlijeka, a negdje sam pročitala da se i vrhnjem to djelomično može nadoknaditi, tako da mu ga obavezno stavljam u povrtne kašice.
Nina - mislim da svaka osoba ima svoje individualne potrebe. znam klince koji su odrasli na sokovima, gotovo što bi rekli , bez hrane, pa su sad ok. Ja zastupam ono - koliko mu treba, toliko će pojesti. To sliijedi onaj princip da nas odmalena uče da drugi znaju bolje od nas, pa čak i to da li smo gladni ili ne. Kad neće jesti, pustim ga, ali nema zamjene za nešto drugo. [/b]