Jel netko imao iskustvo s osipom kod povišene temperature djeteta,naš mali ima crvenilo po tijelu pa smo išli kod pedijatra i rekao je da je moguće da je od temperature i dao nam neki sirup protiv alergije?
Jel netko imao iskustvo s osipom kod povišene temperature djeteta,naš mali ima crvenilo po tijelu pa smo išli kod pedijatra i rekao je da je moguće da je od temperature i dao nam neki sirup protiv alergije?
Osip par dana nakon temperature, ili osip za vrijeme trajanja temperature?
U prvom slucaju bi se najvjerojatnije radilo o trodnevnoj groznici, otprilike 3 dana visoke temperature iza koje slijedi par dana laganog osipa po tijelu.
osip nestaje kada skinemo temperaturu?Elly prvotno napisa
U tom slucaju, izgleda da pedijatar ima pravo.Gustavo prvotno napisa
Dobili ste fenistil?
Rinolan,ali nećemo ga koristiti jer se osip povlači s temperaturom ili bi ipak trebali?Romina prvotno napisa
mi smo morali koristiti tri dana bez obzira što su se osip i koprivnjača povukli
Što je koprivnjača,naš ima kao da se u koprivama igrao?Romina prvotno napisa
Ja sam za to prvi put cula kada je moj sin bio beba i dobio osip. To ovde zovu "virusna ospa" i bezopasna je. Ne maze se sa nicim i sama nestaje.
pomagajte, sara je bila prehladena i prije par dana je pocela jako kasljati. upala grla. povremeno bi opazili kao neki plik na licu ili na ruci ali on bi nestao za pola sata. ali prije tri dana je dobila visoku temperaturu, preko 39 i odmah bi iskocili i ti plikovi na rukama i nogama a ponekad i kao crtice. bas kao recimo od koprive. i to se povlaci kako temperatura padne. doktorica nam je dala sirup za alergije. jesu li ti plikovi onda od temperature ili od alergije na nesto? do sada nije imala nikakve alergijske reakcije na nista a jede sve osim gljiva.