Nakon skoro tri godine motanja po vašem (a i mom) portalu i forumima ipak sam odlučila da se pridružim :D . Zovem se Lejla i iz Sarajeva sam. Možda mi je lokacija u drugoj državi bila mala prepreka da se pridružim, a znam da vama to ne smeta, jedino što neću moći dolaziti na RODINE rasprodaje
.
S vama sam od svoje prošle trudnoće (od samog početka), i da vam pišem šta ste mi začile (jednoj ovisnici o internet) i na koje ste mi načine pomagale bez veze je jer vi to sve već znate. Majka sam dvogodišnje curice, i baš mi je u zadnje vrijeme AH (tako mi u Bosni kažemo kad nam je želja za nečim) za još jednom bebicom. Opet se motam po portalu, čitam priče sa poroda, i tekstove o vašim akcijama, radionicama, pa se onako snuždim. Stanje u našim državnim rodilištima je vjerovatno isto, ako ne i lošije nego kod vas, a sve je još strašnije jer mi nemamo RODU.
Da ne dužim ovdje, i bacam vam sad neki crnjak, samo zapravo želim da vam se zahvalim što postojite, što ste stručni i ozbiljni i na vrhunskom nivou.
Sad ćemo se valjda viđati po forumu![]()