Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Savjet u vezi Yasmine

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Savjet u vezi Yasmine

Pila sam Yasmine tablete tri mjeseca. I sad četvrti mjesec kada sam trebala početi piti ja smotanka zaboravila prve dvije tablete, znači uopće sam ih zaboravila početi piti. Sad sam odlučila da ni ne budem jer nisam znala kaj drugo. Kak da sad nastavim? Prvi dan slijedeće menstruacije ili kak??

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

prvi dan sljedece menge. znaci kao da pocinjes od pocetka. ja ih sad krecem pit. jesi imala kakve nuspojave?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala. Nisam imala nuspojave, super su mi. Za razliku od Cileste od kojih sam u roku odmah natukla pet kila. I te kile sam isto tak brzo skinula čim sam ih prestala piti. Od Yasmine nisam dobila ni pol kile.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

super, ja evo danas pocinjem

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni je kada sam zaboravila isto dva ili tri dana poceti piti, doktorica rekla da pocnem odmah bez obzira sto sam zaboravila.

Inace ne kuzim kako pocinjete piti sa prvim danom menstruacije, kada tablete treba biti 21 dan onda 7 dana pauze, a tijekom njih dobijete mengu koja do 8 dana kada opet trebate poceti piti prestane ???

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni je kada sam zaboravila isto dva ili tri dana poceti piti, doktorica rekla da pocnem odmah bez obzira sto sam zaboravila.

Inace ne kuzim kako pocinjete piti sa prvim danom menstruacije, kada tablete treba biti 21 dan onda 7 dana pauze, a tijekom njih dobijete mengu koja do 8 dana kada opet trebate poceti piti prestane ???

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Tablete se POCINJU uzimati prvog dana menge i dalje prate ritam 21 dan tebelta pa 7 dana pauza i 8 dan opet tabeleta i tako dalje bez obzira na mengu, osim mini plilue koja se uzima stalno. . . . Ako se radi pauza, opet kako su cure rekle, cekati prvi dan menge i uzeti prvu tabletu. . . .

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Pina prvotno napisa
    Tablete se POCINJU uzimati prvog dana menge i dalje prate ritam 21 dan tebelta pa 7 dana pauza i 8 dan opet tabeleta i tako dalje bez obzira na mengu, osim mini plilue koja se uzima stalno. . . . Ako se radi pauza, opet kako su cure rekle, cekati prvi dan menge i uzeti prvu tabletu. . . .
    tocno. a kako je teina mama izostavila vise dana nije sigurno da sad nastavi kao da nista nije bilo nego bolje da saceka novi ciklus i onda pije kao da pije prvi put.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj sasana prvotno napisa

:? Ne kužim baš što pitaš, ali ne treba menstruacija nužno prestati da se počne opet s pilulama. 21 dan piješ, 7 ne piješ, 8. dan opet počinješ. Nije bitno je li M završila ili još traje, osmi dan ponovo počinješ piti pilule.

TeinaMama, ovaj ciklus pauziraj, i ponovo počni piti prvi dan slijedećeg, kao što si i sama rekla. Samo onda ovaj i idući ciklus morate koristiti još nešto za zaštitu.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ok, hvala!

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

meni su yasmine bile bolje od cilesta sta se tice debljanja i celulita, ali mi se od njih ten odvratno pogorsao i bila sam puna pristeva (a ja nikad u zivotu nisam imala pristeve po licu, cak ni u pubertetu).
    kad sam ih prestala pit sve nestalo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •