Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: Koliko ste kila nabacile :-) (4.dio)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam na +13 kila jedan dan prije termina. Kilaža prije trdunoće mi je bila normalna (62-63 a 177) tak da doktor veli da je ovo OK.

bozi nemaš što brinuti jer ja zadnjih mjesec dana, a možda čak i više isto nisam dobila na kilaži, a beba raste - prije 4 dana je procjenjena na 3500 g (+/- 400 g). To je sve normalno.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jutros sam se vagala. +8 u 20-om tj.

problem je u tome što niiiiikada u životu nisam jela povrće (željeza imam viška uvijek :? tko će ga znati) tako ni sada ne papam ništa zdravo i zeleno. samo pašta, krumpir, riža, meso svih vrsta. volim voće aki zima je pa nema ništa zanimljivo sezonsko osim naranča a njih baš ne volim.
    a tek dolaze ovi mjeseci kad se dobiva puno kila!!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tibica ne mora značit - i ja sam najviše kila dobila negdje u drugom tromjesečju - točnije od 12 do negdje 22 tjedna. Nakon toga se nekako usporilo.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kailash I kuruza
    Hvala vam na potpori i utjesi. Već sam se zabrinula da nešto nije u redu. Nije me strah da ću imati problema oko veličine bebe pri porodu , mislim da to i nema neke veze, ali uvijek postoji taj mali crv sumnje.

Hvala puno

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj bozi prvotno napisa
    kailash I kuruza
    Hvala vam na potpori i utjesi. Već sam se zabrinula da nešto nije u redu. Nije me strah da ću imati problema oko veličine bebe pri porodu , mislim da to i nema neke veze, ali uvijek postoji taj mali crv sumnje.

Hvala puno

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

bozi ne brini se!Ja sam zadnjih misec dana stala na istoj tezini a pri kraju sam pola kila i izgubila Rekli su mi da ce beba bit najmanje 3800 a rodio se frajer sa 3400

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Šta se jedino ja debljam na kraju ?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Evo da se i ja prijavim. Sa 20 nedelja sa 7-8kg vise. S obzirom da se nisam vratila na svoju kilazu nakon prvog porodjaja, ni ne secam se kako je to biti vitak
    Ali me svi tese da kada budem imala troje decice u kuci da ce kilogrami sami padati, osim ako umor ne budem utolila u hrani

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ajme Kailash bas je bilo lijepo procitati ove citate...
    Ja sam zapravo nekako tako zaokupljena sa zeljom da sa porodom i bebom bude sve ok da se uopce ne bojim kako cu izgledati nakon toga....jer mislim da cu biti toliko sretna....a kad si sretan onda i zracis...i tako te nikakav gubitak kila ne moze uljepsati....
    Jooj jedva cekam....

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj kuruza prvotno napisa
    tibica ne mora značit - i ja sam najviše kila dobila negdje u drugom tromjesečju - točnije od 12 do negdje 22 tjedna. Nakon toga se nekako usporilo.
    Hvala, nadam se da će i kod mene biti tako. Ne zbog izgleda nego zbog zdravlja (mog i bebačevog).

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hej, kuruza, tebi je danas termin, ha? dešava li se šta ili štrajka?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo info i od mene, rodila sa 38+1. Kilaža +17. Za sada devet dolje. Još osam to go.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

+5-6(25 tjedan) nije puno da nisam zatrudnila s previse kila

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

1.trudnoća +25kg
    2.trudnoća +20kg
    sada sam na +15 i u 42.tj.
    dakle,drage moje morate imati više djece,pa će i kila biti manje

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja sam dobila jezikovu juhu od svog ginekologa. +13 kg sa 28+4 tjedna
    užasno me strah da se ne udebljam previše, ne toliko radi izgleda, nego radi bebe. Tlak mi je normalan i nemama edeme ali imam preeeviše kila. Što mislite, postoji li neka luda šansa da se ne udebljam više do poroda :/

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj tonija27 prvotno napisa
    ja sam dobila jezikovu juhu od svog ginekologa. +13 kg sa 28+4 tjedna
    užasno me strah da se ne udebljam previše, ne toliko radi izgleda, nego radi bebe. Tlak mi je normalan i nemama edeme ali imam preeeviše kila. Što mislite, postoji li neka luda šansa da se ne udebljam više do poroda :/

teško..ja se sve nadam da će vaga stati, kad ono u zadnja 3 dana 2 kg :shock: a jela uglavnom povrtnu juhicu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam od zadnjeg pregleda a to je bilo 12.01 +2
    sto hoce reci da sam sad sve skupa od pocetka +12 i stvarno mi je sve u trbuhu :D

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam sad na +8kg i doktor kaže da je to ok, ali me zato prošli put naribao da je previše ( 19.tj +5.5kg). A ja se doma važem svaki tjedan i pratim preporučenu kilažu u trudničkoj knjižici i stalno sam negdje na pola puta između donje i gornje granice. Ali ipak, čini mi se da mi je trbuh ogroman, a najbolje mi je kad zapnem s njim negdje !!!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jučer na pregledu +2 od zadnjeg pregleda, sveukupno +13, al je bebonja dobio u mjesec dana 1,2 kg :D :D :D tak da ne ide sve meni

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

he he ja sam u tudnoci dobila 27kg,porodom izgubila 10 i sad neeeeemogu nikako ispod 84kg,luuuuuda sam od toga sato u ducanima nema vecih brojeva od L ili 44

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam u 35 tj. i na +13 kg, ali tijelo se izobličilo. Guzica mi se izbočila na van, ko patkica sam, na ramenima sam dobila "valoviće" od vode, celulita na sve strane . Prijateljice me tješe da to nije pravi celulit jer nije na rupice nego izgleda kao jastučići pa misle da je to od zadržane vode. Joj, iskreno se nadam da su u pravu!!!!!!!!!!
    Dobra vijest je da nemam strija :D , kako vi stojite s njima?

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nema nigdje strija :D
    betty, to ti je voda, to će otići

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Zabica prvotno napisa
    bozi ne brini se!Ja sam zadnjih misec dana stala na istoj tezini a pri kraju sam pola kila i izgubila Rekli su mi da ce beba bit najmanje 3800 a rodio se frajer sa 3400

bravo, bravo... ja sam prva tri mjeseca bila na nuli, sad sam u 28 tjednu a u plusu sam 12 kg!!!! :shock: :shock: ako tako rapidno nastavim, uf. ne gine bolnica, jel da? :/ a kad volim papati, u trudnoći abnormalno jedem palentu, bijelu kavu, sir, ma sve nešto što mi prije nije pasalo... :?

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Loopy prvotno napisa
    ako tako rapidno nastavim, uf. ne gine bolnica, jel da? :/
    mislim da nema razloga da ideš u bolonicu

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

loopy ma kakva bolnica....

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo update od mene, jutros sam se vagala: ukupno +9 kg, 21+2 tj.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Prijavljujem svojih +12 kg, a 27+4 tjedna. :shock:

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj vendela prvotno napisa
    Ja sam od zadnjeg pregleda a to je bilo 12.01 +2
    sto hoce reci da sam sad sve skupa od pocetka +12 i stvarno mi je sve u trbuhu :D
    Ispravak netocnog navoda danas sam na kontroli imala + 13,5 od pocetka

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A stije kaj vam je to???????
    Imala sam ih od prije na bedrima i tamo su i ostale
    Trbuh nula jedne jedine nema na vidiku

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Na dan poroda bila sam nekih 19-20 kg u +.
    Sada dva tjedan nakon poroda 15 kila manje i ostalo mi taman koliko mi treba i to na najboljim mjestima u cikama i guzi

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    Na dan poroda bila sam nekih 19-20 kg u +.
    Sada dva tjedan nakon poroda 15 kila manje i ostalo mi taman koliko mi treba i to na najboljim mjestima u cikama i guzi
    super vijest! hvala

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure ja nemam pojma koja mi je bila početna kilaža jer sam povraćala ko luda prva 3 mj.ali na prvom vaganju u 2 mj.trudnoće sam imala 57 kg.
    Po mom sam već tad smršala 3-4kg,predpostavljam.

Sada sam u 32.tjednu i imam 69kg,znači +12kg.
    Sve mi je u trbuhu,svi govore da se nisam ništa udebljala,a gink.je prvo vikala da je to previše da moram na dijetu-jogurt, salatu I VITAMINE,na što sam ja rekla da NE DOLAZI U OBZIR!!!

Jedem normalno,kao i prije trudnoće,nemam nikakvih posebnih trudničkih želja i uopće se ne osjećam debelo.

Jedino što sam prošli tjedan počela naoticati,pa sam si zbog toga nekako malo "teška".

Strija još nemam,mažem se kada me počne svrbiti,ili zatezati koža.

Ali zato CEULITA su mi pune noge i stražnjica.

Obavezno poslije poroda idem na neke masaže,jer mislim da mi se sve to nakupilo od loše cirkulacije

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i ja sam od početka do sada na pristojnom povećanju 24 tjedna i +4, ali imam jako puno celulita po nogama, pogotovo iznad koljena, to izgleda strašno!!!
    nadam se da će proći

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

hoće, hoće

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bo, ja natukla između 15 i 18, kako koji dan, pijem puno vode pa i puno piškim :D .
    na početku izgubila 4 kg i izgledala strašno, sada sam ok, sve je u škembici, nosim ogromnu lubenicu ispod.
    No ajde, imam 20 god pa se nadam da će me priroda spasiti od viškova =) Strija nigdje, osim na guzi, baš sam ponosna! (Majka je sve četiri trudnoće imala nešto više od 100 kila, visoka je cca. 163 cm pa bijah u depresiji )

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni kazu da je danas 6 tj i dobila sam 1 kilu s obzirom da sam prestala pusiti i da stalno makljam dobra sam

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma curke ništa se ne brinite , pogledajte moje postove od prije koji tjedan di sam bila tako izbedirna kako ću ja skinuti te kile a otišle su samo tako.

ivory avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Eto i mene sa +8 u 25. tjednu
    Ginekologica mi je na zadnjem pregledu rekla da sam dobila previše i da ću morati na dijetu ako tako nastavim. Reducirala (čitaj ukinula) sam slatko i pazim da ne jedem između obroka (sada jedem 1-2 voćke između doručka i ručka i ručka i većere) i zadnjo obrok nastojim pojesti do 19:00. Vaga stoji za sada na istoj brojčici, pa ćemo vidjeti što kaže moja gestapo ginekologica na sljedećem pregledu.

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Meni moja ginekologica svaki put priča o dijeti, hrani koju ne smijem jesti, recepte zdrave hrane, a ja svaki put sve deblja i deblja Ma valjda ću nekako to skinuti nakon poroda

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sve rodilje koje znam su nabacile između 25 i 30 kg, sve moje godište (dakle od 19-22 godine), stoga je sve ovo ostalno normala Iako za sve seruckaju, neka oni odole ovim slasticama jamiiii

Hobita avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Sad smo 30+2 i +9kg... Najgore mi je navečer. Nema mi milijeg osjećaja nego leć spavat s želucem punim finih stvari...

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

30+3 7 kg

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sad sam 30 tjedan i +7,5 kg. Ponosna sam jer sam u prvoj trudnoći jela sve što se da jesti, a sad sam ipak malo pametnija... Zdravo se hranim.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pih zadnji put sam u razmaku između dva pregleda (tjedan dana) nabacila 3 kg (37 +2). NO kao što sam i tvrdila, bila je samo voda, pa sam sad u 39+3 na svojih 15 kg viška ponosna Malo manje klopice i više kretanja i supeeer

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

uf, uopće se ne želim opterećivati time... pa ja ni sad ne znam koliko imam imam kg. dobro, sad će me valjda ginić izvagati na prvom pregledu, ali uopće se ne želim zamarati... i nema šanse da me netko tjera na dijetu... pa nemrem sve odjednom (prestala sam pušiti).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U koju kategoriju ja spadam ako sam u 29. tj. a već dobila 10 kila. Hm... Ovoje retoričko pitanje.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj misho prvotno napisa
    U koju kategoriju ja spadam ako sam u 29. tj. a već dobila 10 kila. Hm... Ovoje retoričko pitanje.
    U lakšu kategoriju . Ja sam teža kategorija. 23+1 tj, +11 kg
    Ima li tko jači?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    Citiraj misho prvotno napisa
    U lakšu kategoriju . Ja sam teža kategorija. 23+1 tj, +11 kg
    Ima li tko jači?
    Da, ali ja sam visoka 170, bila teška 70,a sad računaj koliko imam. 8) Ali nije svak savršen.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da sam među rijetkima koji su povraćali do 3.mjeseca, i uspjeli dobiti 4 kg. Prije me to ljutilo, a sad ponosno nosim to breme. A stomak mi je, ne želim pretjerivat, ogroman. Svi me pitaju hoću li uskoro rodit?
    Ma cijela sam...bubi

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo moje zadnje vaganje. Sada sam 26+2 tjedna. Krenula sam sa 63 kg. Za sada sam na +10kg. Sad još kad bi malo usporila.

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •