Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Pokloni za Uskrs

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Citiraj Matilda prvotno napisa
    Ne kupujemo darove za Uskrs. Ne šaljemo ni čestitke kao za Božić.
    Darujemo si pisanice. Zapravo, razmjenjujemo.
    I mi ovako.
    Tako i mi. Ne vidim razlog kupovanja darova i za Uskrs :?

Kod nas je jedino obavezno veliko čokoladno jaje, i to ih dobije brdo jer sve tete, none... kupuju velika jaja za djecu. On ih redovno otvori, pogleda iznenađenje koje je unutra pa onda mama pojede čokoladu Ove sam mu godine kupila jaje od 500 gr

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    ja vidjela zeca sa sto i nekaj i još jednog manjeg za cca 40kn
    Da vidjela sam i ja neke jako skupe zečeve i jaja po izlozima u gradu, ali nisam mislila da veliko Kinder jaje toliko košta. To mi je totalna glupost, toliko košta npr. prekrasna slikovnica. Bit će mala jajca za Uskrs

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

linda, a zakaj ne napraviš ovak; za Uskrs im pokloni čokoladna jajca, a onda nakon tjedan-dva odite vi curke u šoping ili se jednostavno pojavi doma s haljinom i kolicima i reci da mama časti jer je dobila povišicu ili tak nekaj! TM bu sretan, cure se ne budu "naučile" na velike poklone za Uskrs, a ipak ćeš ih razveseliti.
    ne znam, možda je to nekom čudno, ali ja volim darivati " bez povoda" , čak mi je i draže tak jer za ove prigodne blagdane klinci tak i tak dobiju hrpu toga, pa se pokloni utope u mnoštvu...

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    linda, a zakaj ne napraviš ovak; za Uskrs im pokloni čokoladna jajca, a onda nakon tjedan-dva odite vi curke u šoping ili se jednostavno pojavi doma s haljinom i kolicima i reci da mama časti jer je dobila povišicu ili tak nekaj! TM bu sretan, cure se ne budu "naučile" na velike poklone za Uskrs, a ipak ćeš ih razveseliti.
    Hvala, anki :D ovako ću napraviti!
    Preko vikenda zapravo uopće nisam započinjala razgovor s mm-om o poklanjanju za Uskrs, jer nam je baš bilo nekako idilično i nije mi se dalo započinjati rasprave, a i lagano sam se ohladila od prvotne zamisli.
    Zeček će, naravno, donijeti paketiće s čokoladnim jajčekima i picekima i to je to.
    Istina da cure najviše uživaju u zajednički provedenom vremenu, pa će tako i biti. U subotu zajedničke pripreme za Uskrs- bojanje jaja, kolači, kićenje stana, u nedjelju uživancija, niš posebno, a u ponedjeljak je meni i mm-u 10. godišnjica hodanja, pa ćemo se počastiti izletom (btw, ima li tko dobar prijedlog za izletište?). To će im sigurno biti najljepši poklon.
    Anki, ne mogu vjerovati da si pogodila- u svibnju stvarno dobivam povišicu, pa ću počastiti cure (a i moj potrošački duh će biti zadovoljen).

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Citiraj anki prvotno napisa
    Hvala, anki :D ovako ću napraviti!
    Preko vikenda zapravo uopće nisam započinjala razgovor s mm-om o poklanjanju za Uskrs, jer nam je baš bilo nekako idilično i nije mi se dalo započinjati rasprave, a i lagano sam se ohladila od prvotne zamisli.
    Zeček će, naravno, donijeti paketiće s čokoladnim jajčekima i picekima i to je to.
    Istina da cure najviše uživaju u zajednički provedenom vremenu, pa će tako i biti. U subotu zajedničke pripreme za Uskrs- bojanje jaja, kolači, kićenje stana, u nedjelju uživancija, niš posebno, a u ponedjeljak je meni i mm-u 10. godišnjica hodanja, pa ćemo se počastiti izletom (btw, ima li tko dobar prijedlog za izletište?). To će im sigurno biti najljepši poklon.
    Anki, ne mogu vjerovati da si pogodila- u svibnju stvarno dobivam povišicu, pa ću počastiti cure (a i moj potrošački duh će biti zadovoljen).
    curke slažem se, ovo je odlična ideja

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Linda
    evo ti par prijedloga za izlet. meni je osobno grešna mrak, s grešne se vidi Veliki Tabor, dvorac i muzej
    www.gresna-gorica.com
    www.karlo.hr/divljevode
    www.zumberak.com

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ustvari odi si pogledati ovdje, možda ti nekj drugo više paše
    www.seoski-turizam.net

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006