Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Ma... meni je ovo.. fakat

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Ma... meni je ovo.. fakat

Prolazeći pored sobe svog sina, otac je bio zapanjen vidjevši krevet lijepo poravnan i sve uredno i pospremljeno. Tada je vidio omotnicu na jastuku. Na njoj je pisalo "Tata". Sa najgorim slutnjama, otvorio je omotnicu i počeo čitati pismo držeći ga drhtavim rukama:

"Dragi tata,

pišem ti s velikom žalosti i tugom.
    Morao sam pobjeći sa mojom novom curom jer sam htio izbjeći scenu s tobom i mamom. U Jani sam našao pravu strast i ona je tako lijepa....

Znam da ju ti ne bi prihvatio zbog svih njenih piercinga, tetovaža i njene uske motorističke odjeće kao i zbog toga što je ona toliko starija od mene, ali - to nije samo ljubavna strast.

Tata, ona je trudna.

Jana kaže da ćemo biti jako sretni. Ona ima kamp-kućicu u šumi i hrpu drva za loženje što će nam biti dovoljno za cijelu zimu. Želimo imati još puno djece.
    Jana mi je otvorila oči činjenicom da marihuana stvarno ne šteti
    nikome. Uzgajati ćemo je i razmijenjivati sa drugim ljudima u Komuni za kokain i ekstazy. U međuvremenu, moliti ćemo se da će znanost ipak uskoro naći lijek za AIDS da Jani bude bolje; ona to zasigurno zaslužuje.

Ne brini, tata, meni je sad 15 godina i znam se brinuti o sebi. Siguran sam da ćemo vam kad-tad doći u posjetu da vidite svoju unučad.

Tvoj sin Tvrtko

P.S. Tata, ništa od toga nije istinito. Ja sam preko puta kod Tomice doma. Htio sam te samo podsjetiti da u životu ima puno gorih stvari od one školske svjedodžbe na mom pisaćem stolu.

Volim te!
    Nazovi kad bude sigurno da se mogu vratiti doma."
    tak nekak slicna pisma sam ja pisala svojima

Početno

mukice prepala si me... maloprije sam ija to dobila mailom i odvalila

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kao pismo Perice sa logorovanja

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja se isto prvo prepala i jos si mislim, kad sad krenu diskusije, munje i gromovi...
    al na srecu

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: Ma... meni je ovo.. fakat

Citiraj Mukica prvotno napisa

tak nekak slicna pisma sam ja pisala svojima
    Ti si mi tak opaka zenska.

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

micek mali

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa da... treci srednje, ja ukor pred iskljucenje na polugodistu i zasjednem dan prije nego mama ide u skolu i pisem joj... zamisli mama ovo, zamisli ono... mogla bi ja bit ovakva, mogla bi ja bit onakva... al nisam... :D :D vis kak sam super - nemoj se nervirat kad dodjes u skolu, nije to najgore na svijetu

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pa da... treci srednje, ja ukor pred iskljucenje na polugodistu i zasjednem dan prije nego mama ide u skolu i pisem joj... zamisli mama ovo, zamisli ono... mogla bi ja bit ovakva, mogla bi ja bit onakva... al nisam... :D :D vis kak sam super - nemoj se nervirat kad dodjes u skolu, nije to najgore na svijetu
    odlično

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Prvo me presjeklo dok sam čitala, a sad .
    Mukica sva si "vražja", .

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ili... upisi u srednju, po suvarici, davne 1983. ili 84. (neke od vas jos su bile bebe tad)
    prva dva razreda jedna skola, druga dva druga skola, ja isla u upravnu prva dva i bezveze mi to bilo
    i kazem ja... ocu u primjenjenu
    kazu starci.. super!!!... aj odi

i odem ja na prijemni, frendica sa mnom... ko podrska
    i gace mi se tresu.. ono trema samo takva (nikad prije i nikad poslije nisam to dozivjela)
    svi se vec pokupili prema rasporedu u ucionice ne prijemni samo ja sjedim na stengama i tulim.. placem se i ne mrem se pomaknut
    i dodje neki profesor i pita frendicu kaj cekate.. koji ste smjer
    i veli mu ona koji.. kaze on ajde ajde.. ucionica ta ti ta...
    i pogleda ona mene, a ja se pretvorila u lokvicu na stengama... i gleda ona mene tak i pizdi.. pita me jel ides, a ja samo cvilim nemrem, nemrem, nemrem... kaze ona da poludis koji ti je vrag.,. daj ODI, pa kad nemreeeeeeeem cvilim ja... i nis, uzme od mene sve te papire, olovke... sva kaj je trebalo za prijemni i ode gore...

a ja udri plakat jos vise
    i tak prodje par sati, cekam ja nju.. sidje ona i kaze.. cuj, ja ti obavila prvi dio... popodne je drugi dio prijemnog... nacrtaj se u tolko i tolko tu i tu... i daj prestani plakat vec jednom (ne sjecam jesam li ikad poslije plakala duze u komadu) imamo jos hrpu posla za obavit

ja reko dobro... budem
    i... nikad nisam otisla na popodnevni dio jer je trebalo donjet neki ID, a tad su priznavali i pokaz od ZET-a
    al sam imala problem i moja se slika zaljepila za onu faking foliju, a njezina nije...
    a onda (davno je to bilo) nije bilo ono da se fotkas i da su fotke za 1 sat gotove

i nis... dan poslije prijemnog vec je bilo dogovoreno da ja idem u njemacku, dok ne pocne skola
    i spakiram s ja i otputujem, doma ofkors nisam ni zucnula da nisam bila na ispitu, nego sam rekla da je bilo supeeeeeer

i tak.. tog dana kada je zazvonio telefon tamo daleko u njemackoj, zvonio je tocno tako da sam ja odmah ZNALA, nakon prvog zvona da je s druge strane moja mama.. nije zvonio kao inace.. zvonio je POSVE DRUGACIJE.. casna rijec

nisam morala opce telefonsku slusalicu drzat na uhu.. komotno sam mogla izac na balkon i bila bi ju cula...

i da skratim.. moj se boravak u njemackoj naglo skratio i prekinuo i vec sam popodne bila na busu za zagreb... to mi je bilo najgorih 12-tak sati u zivotu...

uglavnom, mama me, izmedju ostalog, obavijestila i o tome da me IPAK USPJELA upisat u neku skolu i kad sam bojazljivo tihim glasom pitala u koju rekla mi je pa u PRVU na koju sam naisla, kaj si misla da cu nakon ovoga kaj si mi priredila trazit da te upisu tam kam ti hoces... a meni je bilo zlo.. jer je prva, na putu od mene do zg bila tekstilna.. u baruna filipovica.. i misla sam si.. evo ti Mukica.. KAZNA, al bas prava!.. isla bus u faking tekstilnu... i oba dvije godine, kolko sam tam isla, mrzila sami sebe i tu skolu i sve profesore i najvise svoju glupost

a kad je rekla da sam joj priredila njesra radilo se o tome da je ona 3-4 dana pohodila u primjenjenu i tupila tamo SVIMA da je doslo do neke greske i da nek izvole nac moje papire i da to nije normalno da mene nema jer nema sanse da ja ne bi izasla na ispit

uzas uzas uzas
    sramim se, al ja i dan danas krivim njih (svoje doma) sto nisam izasla na taj ispit.. jednostavno nisam dovoljno vjerovala u sebe... a mislim da su oni krivi tome jer me nikad nisu ohrabrivali ni poticali da ustrajem u tome sto sam toliko volila

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i tak.. tog dana kada je zazvonio telefon tamo daleko u njemackoj, zvonio je tocno tako da sam ja odmah ZNALA, nakon prvog zvona da je s druge strane moja mama.. nije zvonio kao inace.. zvonio je POSVE DRUGACIJE.. casna rijec
    Vjerujem ti, ooo kako ti vjerujem!
    Sve je drugačije kada očekuješ suočavanje sa starcima radi psine. Najgore je što si do tada sam sebe već kaznio životom na iglama.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Najgore je što si do tada sam sebe već kaznio životom na iglama.
    :shock: isuse, ne mogu ni napisat na šta sam pomislila!

i sad brijem... pa kad je u komuni bila :shock:

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni starci nisu dopuštali da upišem primjenjenu. Ja sam bojkotirala prijemne pa su me upisali u srednju po svojoj volji u rujnu prvi dan početka školske godine. Bogme, nije ni mojima bilo lako sa mnom.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Andora prvotno napisa

, uf kakve vas paranoje peru! Nedavno me i Luna zezala za "usporenog sina"... ja sam stvarno teška naivnjača dok se izražavam!

Na trncima, kužiš?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Andora prvotno napisa

, uf kakve vas paranoje peru! Nedavno me i Luna zezala za "usporenog sina"... ja sam stvarno teška naivnjača dok se izražavam!

Na trncima, kužiš?
    ptice umiru pjevajući???? :shock:

plašiš me ženo.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pravila pisanja postova