Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: tri pitanja

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno tri pitanja

ovako imam tri pitanja, pa da ne otvaram 3 topica, ako mi netko moze pomoci

1. Marino je ranije roden i imam pravo podnjeti zahtjev da mi isplate tu naknadu, pa me zanima dal netko zna kada i sto mi treba?
    vjerojatno neki dokaz o tome da se ranije rodio :?
    dal treba mjesec dana prije nego napuni 1. godinu podnjet zahtjev

2. zanima me dal imam pravo naknade na burzi rada ako sam prijavljena 01.11.2005. a prestat cu sa radnim odnosom 15.05.2007.

3. ako promjenim mjesto stanovanja u drugi grad, dal mi burza rada isplacuje tu naknadu

hvala

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: tri pitanja

[quote="Dia"]ovako imam tri pitanja, pa da ne otvaram 3 topica, ako mi netko moze pomoci

1. Marino je ranije roden i imam pravo podnjeti zahtjev da mi isplate tu naknadu, pa me zanima dal netko zna kada i sto mi treba?
    vjerojatno neki dokaz o tome da se ranije rodio :?
    dal treba mjesec dana prije nego napuni 1. godinu podnjet zahtjev

- tu ti ne mogu pomoći :/

2. zanima me dal imam pravo naknade na burzi rada ako sam prijavljena 01.11.2005. a prestat cu sa radnim odnosom 15.05.2007.

odi na ovaj link http://www.hzz.hr/default.aspx?id=4075 gdje je objašnjenje o pravu na novčanu naknadu (mislim da imaš pravo s obzirom na duljinu trajanja radnog odnosa, bitno je da se javiš na vrijeme zavodu)

3. ako promjenim mjesto stanovanja u drugi grad, dal mi burza rada isplacuje tu naknadu

- po logici stvari isplaćuje, samo što ćeš se trebati prijaviti na tu drugu burzu po mjestu stanovanja ako promjeniš prebivalište/boravište

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

minda hvala, nasla sam topic o ranije rodenim bebama pa nasla odgovore

procitala sam za burzu i cini se da je ok, jedino moram pitati to za mjenjanje gradova, al ne vidim zasto ne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •