-
tri pitanja
ovako imam tri pitanja, pa da ne otvaram 3 topica, ako mi netko moze pomoci
1. Marino je ranije roden i imam pravo podnjeti zahtjev da mi isplate tu naknadu, pa me zanima dal netko zna kada i sto mi treba?
vjerojatno neki dokaz o tome da se ranije rodio :?
dal treba mjesec dana prije nego napuni 1. godinu podnjet zahtjev
2. zanima me dal imam pravo naknade na burzi rada ako sam prijavljena 01.11.2005. a prestat cu sa radnim odnosom 15.05.2007.
3. ako promjenim mjesto stanovanja u drugi grad, dal mi burza rada isplacuje tu naknadu
hvala
-
Re: tri pitanja
[quote="Dia"]ovako imam tri pitanja, pa da ne otvaram 3 topica, ako mi netko moze pomoci
1. Marino je ranije roden i imam pravo podnjeti zahtjev da mi isplate tu naknadu, pa me zanima dal netko zna kada i sto mi treba?
vjerojatno neki dokaz o tome da se ranije rodio :?
dal treba mjesec dana prije nego napuni 1. godinu podnjet zahtjev
- tu ti ne mogu pomoći :/
2. zanima me dal imam pravo naknade na burzi rada ako sam prijavljena 01.11.2005. a prestat cu sa radnim odnosom 15.05.2007.
odi na ovaj link http://www.hzz.hr/default.aspx?id=4075 gdje je objašnjenje o pravu na novčanu naknadu (mislim da imaš pravo s obzirom na duljinu trajanja radnog odnosa, bitno je da se javiš na vrijeme zavodu)
3. ako promjenim mjesto stanovanja u drugi grad, dal mi burza rada isplacuje tu naknadu
- po logici stvari isplaćuje, samo što ćeš se trebati prijaviti na tu drugu burzu po mjestu stanovanja ako promjeniš prebivalište/boravište
-
minda hvala, nasla sam topic o ranije rodenim bebama pa nasla odgovore
procitala sam za burzu i cini se da je ok, jedino moram pitati to za mjenjanje gradova, al ne vidim zasto ne
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma