-
bilo mi je jasno ovo pravilo, ali mislim da je pretjerano i totalno neutemeljeno.
osobno, na savjet sestre u bolnicu sam ponijela izdajalicu, koja me je spasila. kako su bebe ponoći bile odvojene, a ja sam odlučila maksimalno dojiti, sama sam forsirala dotok mlijeka, budila se svaka 2 sata i forsala izdajanje, a onda cupkala u sobu s bebama i zahtijevala da to dadnu mom malom. Nisam imala problema i tako je on od početka bio na mom mlijeku.
dapače, po tvrdnji pedijatrice u bolnici, to je pomoglo da mu se ne razvije žutica. dojila sam ga do nedavno, a i sad dobiva čokolino s mlijekom moje seke koja je u međuvremenu rodila.
inače, genetski smo Bogom obdarene s velikom količinom mlijeka i bilo mi je žao da u blizini nema neke bebe, jer sam komotno mogla dohranjivati još jednu. ovako, ja sam se izdajala i spremala, pa mu kasnije davala (jer sam morala raditi od njegovog 8. mjeseca).
E sad ono što mi nije jasno..?
zašto su bočice loše?
da ih nije bilo, gdje bi ja stavljala to izdojeno mlijeko kako bi ga on poslije pojeo? ja osobno mislim da BOČICE NISU NUŽNO POVEZANE S ADAPTIRANIM MLIJEKOM i mislim da je cijela stvar krivo postavljena.
neće bočica bezuvjetno utjecati da beba prestane cicati.
mislim da je na temu bočica bitnije od kakvog su materijala napravljene, kao i oblik tih duda za bočice. i onda o tome opet riječ trebaju dati stručnjaci.
ovako, one ispadaju neki bauk i tabu tema, a time se samo šteti. šta ne bi bilo pametnije konstruktivno savjetovati žene i u vezi toga, a ne postaviti ovakvo pravilo i basta? :?
ovo je samo moje mišljenje i željela sam ga iznijeti, a nadam se da je to u redu i da time ne kršim nikakva pravila
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma