Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: kako očistiti ispod ormara

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno kako očistiti ispod ormara

muči me ovvo,izludilo me,...imamo u hodnkiu ormare neke koji nisu na podu već na malim nogicama tako da lufta ima od poda nekih 1 cm, ne mogu doseći unutra s ničim a u hodniku mi izlazi stalno oni smotuljci prašine što dolazi od ispod,imate savjet ali da ne mičem ormare svaki put

editirala sam naslov da se vidi o čemu je topic.
    ms. ivy

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

probaj s onom peruškom za prašinu koja ima teleskopski držak. ja njome uspijem očistiti iza i ispod ormara.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Peruška neće ući u tako mali prostor. Ja sam za te namene našla jedan vrbov štap i na njega navukla kaiš od jedne prastare haljine. Štap je dovoljno dug i dovoljno tanak da prođe ispod ormara i tako 'presvučen'

Jedino što me nervira jeste što su svi koji su videli štap (koji stoji u kupatilu iza vrata i uglavnom je bez presvlake jer je perem nakon svakog usisavanja i provlačenja ispod ormara) ubeđeni da mi služi za lemanje dece . Moram mu naći neko drugo mesto za skladištenje :/

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kada dobro očistiš, zovi nekoga da ti silikonizira tu rupu pa ti se više neće ništa zavlačiti.

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Za čišćenje mi je super ovaj savjet od clumsy, a zatvaranje rupe je isto zanimljiva opcija. Ne znam kakav je tip ormara u pitanju, ali na moderni namještaj s nogicama se stavlja onaj sokl, uska dugačka daska koja onda pokrije tu rupu. Možda da o nečem takvom razmisliš?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne možeš napraviti sokl od jednog centimetra

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ne moreš nparaviti tako malen colk da lipo izgleda,..viš mogla bi probati tako nešto sa štepom,....ajme ovov mi je jedini rmar u kući koji nije do špoda i znala san čim san ga kušovala da će biti frke ali mi se svidija i gotovo i sad se šiškaj,..ahhh.........probati ću napraviti neku alatku sama,..viš to mi dosad ni napamet ni palo,..eto,..fala vam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •