-
kako očistiti ispod ormara
muči me ovvo,izludilo me,...imamo u hodnkiu ormare neke koji nisu na podu već na malim nogicama tako da lufta ima od poda nekih 1 cm, ne mogu doseći unutra s ničim a u hodniku mi izlazi stalno oni smotuljci prašine što dolazi od ispod,imate savjet ali da ne mičem ormare svaki put 
editirala sam naslov da se vidi o čemu je topic.
ms. ivy
-
probaj s onom peruškom za prašinu koja ima teleskopski držak. ja njome uspijem očistiti iza i ispod ormara.
-
Peruška neće ući u tako mali prostor. Ja sam za te namene našla jedan vrbov štap i na njega navukla kaiš od jedne prastare haljine. Štap je dovoljno dug i dovoljno tanak da prođe ispod ormara i tako 'presvučen'
Jedino što me nervira jeste što su svi koji su videli štap (koji stoji u kupatilu iza vrata i uglavnom je bez presvlake jer je perem nakon svakog usisavanja i provlačenja ispod ormara) ubeđeni da mi služi za lemanje dece
. Moram mu naći neko drugo mesto za skladištenje :/
-
Osoblje foruma
kada dobro očistiš, zovi nekoga da ti silikonizira tu rupu pa ti se više neće ništa zavlačiti.
-
Za čišćenje mi je super ovaj savjet od clumsy, a zatvaranje rupe je isto zanimljiva opcija. Ne znam kakav je tip ormara u pitanju, ali na moderni namještaj s nogicama se stavlja onaj sokl, uska dugačka daska koja onda pokrije tu rupu. Možda da o nečem takvom razmisliš?
-
Osoblje foruma
ne možeš napraviti sokl od jednog centimetra
-
ne moreš nparaviti tako malen colk da lipo izgleda,..viš mogla bi probati tako nešto sa štepom,....ajme ovov mi je jedini rmar u kući koji nije do špoda i znala san čim san ga kušovala da će biti frke ali mi se svidija i gotovo i sad se šiškaj,..ahhh.........probati ću napraviti neku alatku sama,..viš to mi dosad ni napamet ni palo,..eto,..fala vam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma