Meni najbolje ispadnu kad ih pečem nekih 10 min na 180 i onda još pol sata na 160, ali ovisi o pećnici naravno. Ono što piše u u receptu na početku topica je kako moja nona peče, ali njoj je pećnica malo slabija.

A evo i KROŠTULE :D :

4 žutanjka
1 žlica šećera
2 žlice rastopljenog putra
4 žlice bijelog vina
1 žličica praška za pecivo
brašna koliko popije tako da se umijesi jako mekano tijesto (ovo ja radim odokativno jer ovisi o veličini jaja i ako mi pobjegne vina )

Podloga se stalno mora brašniti jer je tijesto jako mekano pa se lijepi za podlogu. Razvaljati na tanko da bude kao papir, razrezati onom valovitom rezalicom i vezivati u čvoriće. Pržiti u malom lončiću po 2-3 (ne više) u isto vrijeme. Kad ulje poprimi malo tamniju boju, obavezno ga odliti i uliti svježe (upotrijebiti ćete oko 2/3 l ulja). Ulje mora biti vrelo kad stavljate kroštule (kao za fritulice).