-
reakcija na ubod komarca ????
bok cure, ne znam dal bi ovo spadalo tu ili pod zdravlje djece, al željela bih čuti mišljenje mama naših malih vršnjaka, jer navodno ta reakcija se ublaži s godinama...
znači, upiknul ju je komarac u podkoljenicu... ja sam ostala :shock:
ogromno, veliko, natečeno, tvrdo...
prvo sam pomislila: pa gdje je pala? pa nije plakala? ovakvu veliku frugu još nije imala nikad u životu? al u pitanju je komarac...
i onda ju je još jednom piknul u šaku, i sva je duplo naotekla...
jel to normalno? moram ja doktoru radi toga?
i imate li vi kakve reakcije na zločeste zujalice?
hvala
-
...i Karlu jako natekne i svrbi ga..namažemo odmah s kantarionom i oteklina splasne,ali tek za par dana...
-
Ja sam Elu vodila doktorici (to mi je i frendica( kad je na moru ljetos piknuo komarac. Nateklo joj čelo jaako. Po njenom savjetu sam kupila Fenistil kapi i samo joj jedan dan dala - rekla mi je da je to normalna reakcija za prvi put. I zbilja, kad se ponovilo bilo je upola blaže pa joj nisam ni davala kapi drugi put.
-
moja nije ni na prvi ubod komarca reagirala burno.
ali su je lani toliko boli da je to bilo užasno. i stavljali mrežicu preko kreveta, i tabletu u zid i mazala je protiv uboda komaraca - ništa nije pomagalo. izboli bi je toliko da bi ujutro izgledala ko da ima boginje po licu. :shock:
-
Adrijana, procitaj ovo od proslog ljeta, mozda su vec poceli jer je pretoplo.
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...hlight=komarci
-
Mi smo za takve slucajeve dobili Flonidan, kada dobije reakciju na ubod komarca popijemo zlicicu Flonidana i odmah splasne
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma