Stranica 13 od 30 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1451

Tema: Što danas kuhate /36. dio/

  1. #601

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    Zaprešić
    Postovi
    1,609

    Početno

    Jučer Dolegin recept sa palačinkama, sirom i blitvom zapečene bolonjezom - mrak
    Danas - Juha (meni više varivo) sa slanutkom, krumpirom i tjesteninom (iz Glorije In prije par subota)

  2. #602

    Datum pristupanja
    Jul 2005
    Postovi
    377

    Početno

    Ručak: sarmice od raštike punjene mljevenom junetinom
    file:///C:/Documents%20and%20Settings/4Popovica/My%20Documents/recepti/hercegovacki-japrak.htm

  3. #603
    Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006
    Lokacija
    kun
    Postovi
    2,244

    Početno

    brudet od ugora

  4. #604
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Postovi
    6,003

    Početno

    Jučer sam pravila falafel, a danas ću ispeći škarpinu i skuhati blitvu. :D

  5. #605
    xenia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    214

    Početno

    danas francuski krompir i salata, možda napravim i neku krem juhu, to ću još vidjeti koliko snage ću imati

  6. #606
    Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,386

    Početno

    Piletina u umaku od mini rajčica + riža

  7. #607

    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,729

    Početno

    jučer teleće rolice, njoki i zel. salata
    danas Kentucky piletina, pire i zel. salata
    sutra neki svinjić

  8. #608

    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,729

    Početno

    u srijedu je bio vinski gulaš (primjećujem da samo po mesini lupamo )

  9. #609
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    doma
    Postovi
    6,546

    Početno

    zelena juha, pileća prsa, salata krastavci luk s jogurtom, riža

  10. #610

    Datum pristupanja
    Jul 2005
    Postovi
    377

    Početno

    Janjeća juha od jučer, lungić na naglo i zelena salata

  11. #611
    Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Postovi
    3,113

    Početno

    Jučer je bila sarma, a budući da to moje cure ne vole, na brzinu sam smislila zgodan ručkić, koji im se jaaako svidio.
    Skuhala sam žgance, premjestila ih žlicom (tako da budu grudasti) u vatrostalnu posudu, prelila vrhnjem pomiješanim s jajetom, po vrhu posipala sitno nasjeckanu pancetu i naribala sir- stavila na max. temp. u pećnicu na nekih 15 minuta.
    Skroz je fora ispalo, a cure su bile oduševljene.

  12. #612

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    2,576

    Početno

    Citiraj Linda prvotno napisa
    Jučer je bila sarma, a budući da to moje cure ne vole, na brzinu sam smislila zgodan ručkić, koji im se jaaako svidio.
    Skuhala sam žgance, premjestila ih žlicom (tako da budu grudasti) u vatrostalnu posudu, prelila vrhnjem pomiješanim s jajetom, po vrhu posipala sitno nasjeckanu pancetu i naribala sir- stavila na max. temp. u pećnicu na nekih 15 minuta.
    Skroz je fora ispalo, a cure su bile oduševljene.
    ja sam opet prepisivala od tebe i nas dvoje se uuuubili u ovim žgancima

    stvarno su mrak

  13. #613
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    danas poriluk s faširanim (ne posebno, sve u jednom loncu)
    jučer bio ječam.

    sutra, pojma nemam.

  14. #614
    a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    2,149

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa
    danas poriluk s faširanim (ne posebno, sve u jednom loncu)
    kako?

  15. #615
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    u sjeckalici usitnila mrkvu i luk (tri mrkve i glavica luka).
    bacila na žlicu maslinovog ulja.
    dodala mljevenu puretinu (jedan paket, ne znam koliko je bilo).
    narezala 6 strukova (debljih) poriluka, oprala i bacila na ono gore.
    nakon nekoliko minuta,dodala vodu, poklopila i ostavila.)od začina samo sol i papar ovaj put)

    ja volim te ručkove čija priprema traje cca 20 minuta, poslije poklopiš i radiš svoje.
    ovo se kuhalo još cca pola sata.
    unutra se može ubaciti i riža, ječam ili krumpir.

  16. #616
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    e, da, možeš umutiti i jaje i slatko vrhnje i pred kraj preliti pa još malo ostaviti na vatri. ili prebaciti u vatrostalnu i zapeći (ali čuvaj pećnicu, zna iskipiti)

  17. #617

    Datum pristupanja
    Oct 2007
    Lokacija
    pod stresom
    Postovi
    1,827

    Početno

    prvi put se javljam....

    sutra sam kući pa ću kuhat gulaš na kominu (juneći)... :D

    danas na brzake juhica falsa (samo povrće) ugusto, pečena kokoš s krumpirićima i mrkvicom i selenom....

  18. #618
    romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    ZG
    Postovi
    877

    Početno

    Kalja jučer, danas tijesto u umaku od mini rajčica sa "travama".

  19. #619

    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Lokacija
    Zagreb, Centar
    Postovi
    2,295

    Početno

    danas:

    krem juha od poriluka i brokule
    lazanje s puretinom i povrćem
    salata - rikula
    biskvit s pjenom od sira

    sutra:

    lignje s krumpirom u pećnici

    ...ili možda odosmo u neki restach

  20. #620

    Datum pristupanja
    Jul 2005
    Postovi
    377

    Početno

    Pileća juha s ukuhanom rižom
    Pečene skuše + kuhani krumpir + zelena salata

  21. #621
    romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    ZG
    Postovi
    877

    Početno

    Ajme - lignje u pečnici - tooooooo!!!
    Hvala na zaboravljenoj idei za ručak! :D

  22. #622

    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Lokacija
    Zagreb, Centar
    Postovi
    2,295

    Početno

    moj sinek izrazio želju /naravno zbog istoimenog crtića/ da mu danas napravim RATATOUILLE i ja napravila, svidjelo mu se, a i meni

  23. #623
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,853

    Početno

    Mi smo jučer imali pileće faširance po receptu Male Sirene - SUPER SU, i pomfrit jer je Lea zaželjela masne nezdrave krumpiriće, a danas imamo kelj cušpajz sa ostatkom pilećih faširanaca. Sutra karfion cušpajz, a u srijedu pileći saft.

  24. #624
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    grah s ričetom
    i crveni kupus na salatu

  25. #625
    Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Postovi
    3,113

    Početno

    Grah čušpajz (vulgaris) , buncek, matovilac salata

  26. #626
    alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    suncani jug :)
    Postovi
    1,071

    Početno

    danas polpete u toću :D

  27. #627
    romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    ZG
    Postovi
    877

    Početno

    Kako radite cvjetaču na čušpajz?

  28. #628

    Datum pristupanja
    May 2004
    Lokacija
    varaždin
    Postovi
    1,226

    Početno

    Čufte i pire krumpir.
    Sutra: gulaš od vrganja

  29. #629

    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Lokacija
    Zagreb, Centar
    Postovi
    2,295

    Početno

    mi danas poriluk

  30. #630
    Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,386

    Početno

    Prženi juneći but+glive i paprike sa češnjakom,peršinom i masl.uljerm

  31. #631
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    lazanje s tikvicama, bez mesa

  32. #632

    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Lokacija
    Zagreb, Centar
    Postovi
    2,295

    Početno

    ja ću danas neku laganicu jer se vid oporavlja od crijevne viroze;
    povrtna juha i neka tjestenina s povrćem, salata.
    uglavnom danas sve zeleno

  33. #633
    mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    1,463

    Početno

    jučer smo imali špagete bolonjez, a danas imamo teleće šnicle u saftu i pire krumpir

  34. #634
    a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    2,149

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa
    u sjeckalici usitnila mrkvu i luk (tri mrkve i glavica luka).
    bacila na žlicu maslinovog ulja.
    dodala mljevenu puretinu (jedan paket, ne znam koliko je bilo).
    narezala 6 strukova (debljih) poriluka, oprala i bacila na ono gore.
    nakon nekoliko minuta,dodala vodu, poklopila i ostavila.)od začina samo sol i papar ovaj put)

    ja volim te ručkove čija priprema traje cca 20 minuta, poslije poklopiš i radiš svoje.
    ovo se kuhalo još cca pola sata.
    unutra se može ubaciti i riža, ječam ili krumpir.
    tek sam danas vidjela
    odlicno zvuci, pogotovo ona verzija u vatrostalnoj (sto mogu kad su mi ti nezdravi detalji uvijek najsladji).
    hvala!

  35. #635
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    pa nije to nešto nezdravo, samo malo kaloričnije.
    i malo "finije", pa možeš i pred goste 8)

  36. #636
    a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    2,149

    Početno

    za muza mi je nezdravo, njemu mozda ostavim nezapeceno (on ima kolesterol).

  37. #637
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,853

    Početno

    Ja sam za danas napravila pileći saft, sutra ćemo imati osliće, a u petak valjda štrukle i paradajz juhu.

  38. #638
    zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    GYM
    Postovi
    5,117

    Početno

    da se i ja ubacim u ovu skupinu

    gratinirana piletina sa šampinjonima i rižiom.

  39. #639
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj a zakaj prvotno napisa
    za muza mi je nezdravo, njemu mozda ostavim nezapeceno (on ima kolesterol).
    tako i mi.
    iako, ja sam SIGURNA kako njemu kolesterol nije od hrane, mi stvarno zdravo jedemo.

  40. #640
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,853

    Početno

    Citiraj romi prvotno napisa
    Kako radite cvjetaču na čušpajz?

    Na malo ulja popržim luk i mrkvu, dinstam, dodam karfiol natrgan na cvjetiće, zalijem temeljcem i kuham. NEkad dodam malo krumpira, nekad proso. I na kraju dodam vrhnja (onima koji smiju ).

    Ali nekad prije smo drugačije radili karfiol (moja mama) - skuhala bi karfiol, napravila zapršku (ulje+brašno), zalila vodom u kojoj se karfiol kuhao i u to ubacila kuhani karfiol. Na zapršku je dodala malo crvene paprike, i na kraju vrhnje. To je bilo jako fino, ali sa zaprškom.

  41. #641
    a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    2,149

    Početno

    mojem mozda i je (plus geni, plus stres), mi bas ne jedemo zdravo, pogotovo kad djeca zaspu, ili na poslu.
    ali necu vise oftopicariti.

  42. #642
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,853

    Početno

    I MM isto ima povišeni kolesterol, a jako je mršav i mi ne jedemo ništa masno :/ Jedino što je prije jeo bile su stvari tipa vrhnje, tvrdi sir etc. (ali u normalnim količinama). Sad je to izbacio, pa je još više smršavio.

  43. #643

    Datum pristupanja
    May 2004
    Lokacija
    varaždin
    Postovi
    1,226

    Početno

    Zapečena brokula danas.
    Za sutra još neznam.

  44. #644
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    danas pileća juha sa širokim rezancima, nagusto.
    i prokulice na lešo.

  45. #645
    Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,386

    Početno

    Danas radim brancina, ali nemam pojma šta da napravim uz njega, uvijek radim neku salatu, ali danas uopće nemam inspiracije...

  46. #646
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,853

    Početno

    Ja isto nikad ne znam što bih uz ribu, osim blitve a nju mi je teško nabaviti svježu kroz tjedan. Tako danas imamo oslića i ?

  47. #647
    ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    12,890

    Početno

    bilo koje povrće lešo.

    mahune s mrkvom, npr.

    prokulice.

    kelj i krumpir, smiksani u pire.

  48. #648

    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,139

    Početno

    Danas gusta pileća juha s narendanim povrćem (celer, koraba, mrkva) zaprženim nakratko na maslinovom ulju i luku, glavno jelo blitva i pofrigani oslić.

  49. #649

    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    Istra
    Postovi
    1,374

    Početno

    Punjene tikvice u saftu i pire krompir

    Uz ribu ja volim i krumpir u pečnici.

  50. #650
    Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006
    Lokacija
    kun
    Postovi
    2,244

    Početno

    danas je juneci gulas, makaroni i zelena salata

    meni uz ribu (pogotovo friganu) ide i krumpir salata

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •