daj mi malo vise info o tim "tvojim" jaslicama
gdje su to na sve strane, ima li u blizini blatina?
kakve su cijene?
moja anamarija nije uspila upast u gradski vrtic i sad razmisljam o drugim solucijama
daj mi malo vise info o tim "tvojim" jaslicama
gdje su to na sve strane, ima li u blizini blatina?
kakve su cijene?
moja anamarija nije uspila upast u gradski vrtic i sad razmisljam o drugim solucijama
brane ima li u vas šta mista za stažirat?![]()
za volontirati uvijek ima mjesta a za stažirati NIGDJE ga nemaIvana_st prvotno napisa
![]()
eh...
ajde bit će bolje valjda![]()
poneki privatni prime al moraš sam sebi platit...
Dajte pomozite... Nevista je dobila posao, počinje slijedeći tjedan. Ima li šanse za jaslice (maleni u 10. mj. puni 2. g. ) negdje u Splitu, može i Stobreč, Šine, Strožanac, Podstrana...
Hvala
Evo podižem topic da ne otvaram novi.
(...)
Dakle, sezona upisa se bliži.
Danas sam bila u vrtiću Duga II u Smiljanićevoj ulici (spada pod Grigor Vitez), kao jednom od potencijalnih vrtića.
Ima li netko saznanja o tetama i radu sa djecom :?
Za sutra imam dogovoren sastanak u privatnom, wajdosvskom DV "Duga" na Skalicama. Vidim da je Brane pisala pohvale o tom vrtiću, ali, ostala sam :shock: kad sam vidjela kako je vrtić "malen"
Znate da sam na 100 muka.
updatewana prvotno napisa
vrtić u Smiljanićevoj je Zvončica II, ne Duga II.
Hmmm, davno je to bilo wana,
ali evo nama je vrijeme da B krene u vrtic i bas nam je Zvoncica pred nosom (kucom) - kakva su tvoja iskustva? Ti si bila na nekom razgovoru/upoznavanju prije predaje papira? Kako to ide? I imas li kakvih saznanja o vrticima u onoj sumici iza Velebitske? Ja bi samo da su tete drage i njezne i da se dobro pripremaju za skolu....
I mi.....
Danas krećemo sa prikupljanjem papira.
Kako se rješava situacija ako smo formalno prijavljeni u drugom gradu a za upis nam treba potvrda o prebivalištu?
Ne znam. Mislim da bi vam to mogao biti problem (ukoliko bude velika navala).
Brane di si sad, u kojem vrtiću?
Tako je i meni al nije loše, zadovoljna sam, osim što je nesigurno al na to ne mogu utjecati.
Meni je ova situacija sa prebivalištem, boravištem ili slično strašna - kao i još štošta kod nas.
Pa majku mu.....
Inače, koje su sve jaslice u Splitu i kakva su iskustva?
Ne kužim što si htjela reći.
Što se broja jaslica tiče - na webu svakog vrtića imaš izlistane njihove objekte s "karakteristikama" grupa koje su u njima (npr. starija jaslična - 10-satni smjenski program i sl.).
A iskustva - čini mi se da je ljudski faktor presudan, kao i u svemu uostalom.
Maruška,i ja mislim da je ljudski faktor presudan, zato me i zanimaju preporuke.
Što se tiče prebivališta - djeca odnosno roditelji koji nemaju prebivalište u Splitu nemaju šansu upisati se u splitske vrtiće, a mene zanima što je sa podstanarima.
zašto ti je to strašno? pa šta bi neko upisiva dicu u st vrtić a ko ne "živi" u st?. ja razumin da ima ljudi koji žive u St a prijavljeni su negdi drugdi iz 100 razloga, al ako ne možeš dokazat da živiš u St...
a šta se tiče podstanara, ako si legalan podstanar onda se možeš i prijavit da živiš na tu adresu...al takvih je malo.
druga opcija je da ako imaš nekoga dobrog prijatelja u St ili rodbinu zamoliš da se prijaviš da živiš kod njega, pa se posli lako odjaviš. al moraju oba roditelja bit, ja mislim...osim ako nisu razvedeni
Nahla ja se nalazim u takvoj nezavidnoj situaciji, prijavljeno mi je prebivalište u Zagrebu, a s obzirom da smo trenutno se doselili u Split tu smo i prijavljeni boravišno, plaćamo i porez i prirez gradu Splitu ali nam djecu neće primiti u vrtić jer nismo prijavljeni prebivalištem. Znaci mi legalno živimo u Splitu ali nema mjesta za Splitske vrtiće, to ti je hrvatska javna uprava!
Ima li ko neka saznanja o tome kakav je vrtić tj. jaslice Potočnica II u neboderu u Tršćanskoj ulici? Kakve su odgajateljice?
Izgleda da smo tamo dobili mjesto iako ga nismo niti razmatrali. Skroz sam se iznenadila rezultatima jer nisam dijete ni prijavila u vrtiće Marjan nego u Grigor Vitez, a Potočnica pripada Marjanu!?
Unaprijed hvala na odgovorima
Upisi su u nadležnosti Grada, tako da su vrtići "umreženi".
Kako si dobila informaciju?
Preko poznanice koja radi u upravi jednog od vrtića.
Ima li se smisla žaliti na odluku? Bojim se ako se žalim da ću izgubiti i to dodijeljeno mi mjesto.
ja sam isla u potocnicu 2, samo prije 30 godina
pa ti je info malo zastario
tako su nas prije dvije godine upisali u 'more' a u petar pan nas nisu ni uzeli u razmatranje jer smo kao upisani u more, a pp je bio prvi na listi prioriteta, a more zadnji![]()
Summer, jeste li se žalili?
Po adresi stanovanja, kojem od ta dva vrtića ste "pripadali"?
Sada me strah da, budem li se žalila na odluku, da ćemo izgubiti i ovo mjesto koje smo dobili.![]()
Moja svekrva radi u Potocnici, ali ne znam jel I ili II, kao pomocnica. To je mali vrtic sa samo jednom grupom - teta Ila je super, a tetu Anu ne poznajem bas, tek je lani dosla. Nemaju nikakvo dvoriste i nisam sigurna koliko cesto izlaze u setnje, ali sam stekla dojam da redovito gledaju sve sto se daje u kazalistu lutaka... To je otprilike sve sto znam
Kad ce biti objavljeni rezultati upisa? Kad, kad, kaaaaad????????????????![]()
Kupusicu, sad vidim da je tvoja Zabica za jaslice, to onda definitivno nije Potocnica o kojoj sam ja pisala...
Posljednje uređivanje od Penny Lane : 14.05.2012. at 17:02
DV Marjan izvisio je na svojim web stranicama rezultate upisa:
http://www.vrtic-marjan.hr/Portals/0...isu%202012.pdf
Ima i na stranicama Radosti i Grigora Viteza...
Ima li se smisla zaliti ? Nas je umisto mimoze i oblutka uvalilo na Mejase
a vridi probat pa šta bude. Btw. šta da napišem u žalbi ? nekako mi se čini da ih pravi razlog a taj je da imamo jedno auto i prvašiča koji na jesen kreče u cjelodnevni u školu Pojišan neće baš dirnit u srce![]()
A koji ti je vrtić bliži prebivalištu? to ti je prednost...
a slobodno napisi i pravi razlog, mozda upali, onako napisi da ti taj dobiveni nikako po lokaciji ne odgovara...da ti zbilja vise paše neki od dva navedena....
vidila sam ja lani par djece sta nije upalo u oblutak nego negdi u grigora viteza, a na kraju evo ih u oblutka....cini mi se da nije veliki problem bio, ali za oba djeteta znam da su s blatina pa vjerujem da je to presudilo u konacnici.
Darijae, ja bih na tvom mjestu napisala to što si napisala i ovdje, to je logičan i ljudski razlog, ne vidim šta bi drugo mogla izmišljat.
Nas je smjestilo lani u Grigor Vitez, prilično daleko od kuće, ali se nismo odmah žalili, a poslije mi je bilo žao mijenjati išta kad je dijete prošlo kroz navikavanje, okej mu je tamo, pa će tamo i ostati.
Mene zanima kako se u Splitu plaća vrtić preko ljeta ako dijete ne ide, pola cijene?
Upisi 2012/2013 kako ste prošli? Kakvo je stanje bilo ove godine?
Mi smo upali na "Blatine" u vrtić More u sklopu Cvita Mediterana.