-
Bog svima, evo moja prva poruka ikad na nekom forumu, stalno sam bila u "sjeni"...nadam se da cu je uspjesno poslat
Dakle, htjela sam reci mami Wani za waldorfski vrtic u Papand. Mi se svaki dan vozimo s Marjana tamo i vozili bismo se i da su u Trogiru, jer rijetko da ces negdje nac takav "obiteljski" ugodjaj kao kod njih. Ne znam sto bih ti prije pohvalila, od njihove predanosti (dakle nisu tete koje marendaju i piju jogurtice po hodnicima dok dica okolo gluvare, kao sto sam imala prilike vidjeti u mnogim vrticima). Nije bitno sta je ovo privatan vrtic (waldorfske se udruge diljem svijeta, vrticke i skolske trude da ti vrtici budu na nivou drzavnih, odnosno da roditelj ima pravo birati gdje ce upisati svoju djecu i ako je slabijeg imovinskog stanja. Cijena ti je 650 bez spavanja, 800 sa spavanjem (nemaju grupu do 4 "nespavaca"), upisi su ti u tijeku. Hrane se "prilicno" zdravo, zapravo super zdravo prema ostalim vrticima. Svaki su dan u vrtu barm sat vremena, pjevaju, plesu (euritmiju), mijese kruh i svakojaka cudesa. Nije pretenciozan, "elitisticki", a daleko od toga da je "sektaski" kao sto nazalost mnogi u ovom gradu misle, a da ne govorim sto misle o skoli. Najgore je sto nitko zapravo nista ne zna o tome, ali takav je to grad, rekla-kazala, i odmah linc. Najbolje ti je da se uvjeris svojim ocima, kao sto bismo to svi i trebali. Imas jos jedan waldorfski na Skalicama, teta je profa glazbenog, sviraju klavir, sve u svemu, prekrasno, al' taj vrtic je prilicno malen. Eto, raspisala sam se za prvi post. Pozdrav svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma