mi nismo imali nikakvu vezu za vrtić "dobri" i primljeni smo. ono što mi se sviđa je zatvoreno dvorište vrtića i niko izvana ne može niti vidjeti djecu. u nekom normalnom društvu ta zatvorenost bila bi nešto loše, ali kad se navečer u vrtićkim dvorištima skupljaju raznorazni gelipteri (živim iznad jednog takvog) i kad ja moram misliti hoće li mi dijete nabasati na špricu ili komad stakla, onda ću lakše probaviti prvu soluciju.

ipak ja još uvijek dvojim oko tog vrtića, jer je očito vjerski i nisam baš za to da se dijete forsira na bilo što. doduše u razgovoru s ravnateljicom nije bilo niti spomena o tom, ali...

još smo je prijavili u državni vrtić u sklopu g. vitez i bez obzira na to što smo izričito molili da je ne stave u dotični vrtić u našoj zgradi-ubačena je baš tu. pokušavam danima doći do ravnateljice, ali ništa.
ja bih je pokušala prebaciti u vtrić "mala sirena" ispod tvrđave gripe, koji mi je ostavio dosta dobar dojam prilikom razgledavanja.

ako iko ima iskustva sa ova dva vrtića: "dobri" ili "mala sirena" neka se pliz javi i pomogne mi pravladati dvojbe.