nipošto ne grijemo 0-24, obzirom da imamo dobru izolaciju i tromi sistem. grijanje zapravo radi vrlo mali dio dana.
evo recimo, prve zime nam je nešto zaštekalo sa sistemom (imamo "pametnu kuću", što je veći dio vremena super, ali kad ode neka elektronička sitnica, svašta se zna desiti ha ha), i prestalo je raditi grijanje. nama je trebalo 3 DANA da skužimo da grijanje ne radi. dakle, pazi, 3 dana i noći, usred zime, je nama bilo lijepo i toplo iako grijanje uopće nije radilo. mislim da nema boljeg načina za opisati kako nam je super grijanje

e da, kuća nam je u prosjeku zagrijana na cca 22 C, iako to varira od prostorije do prostorije.

parket može na podno grijanje, ali treba naći pametnog i dobrog majstora koji zna što radi i kako to napraviti.
e sad, ja nisam puno sudjelovala u tome, MM mi je pričao detalje ali ja na jedno uho unutra, na jedno van. znam samo da nam je glazura dosta deblja nego bi inače bila, i znam da smo prije postavljanja parketa, a dok su parketi već bili u kući, zagrijavali kuću danima na visoku temperaturu, tako da se sve dobro posuši i da se parketi isuše ako im je do toga prije nego su postavljeni