Imam podno odavno-u cijeloj kući niti jednog radijatora-svi zidovi slobodni.
Jedan jedini kombi bojler zagrijava sve.

Ušteda energije velika-radijatori se griju do 90 C, za podno je potebno postići u cijevima maksimalno 40C.

S prijateljicom sam usporedila cijenu grijanja-za istu površinu grijanu klasičnim radijatorima ona potroši skoro 40% više novca, a prostor u kome boravim je i znatno viši od njezinoga (zbog galerije skoro 7 m na najvišem mjestu).

Nikakvo dodatno zagrijavanje nije potrebno, ni kad je najveća zima (a zimogrozna sam).

Prašina? A zamislite samo one silne "mačke" koji se skupljaju oko radijatora...

Iako se grijemo na plin, krečimo samo reda radi. Ništa ne pocrni. No dobro, pocrni, ali znatno manje nego u prostoru grijanom grijačim tijelima postavljenim u sobi. To sigurno znači da se zrakom uz podno grijanje raznosi manje štetnih čestica.

Na pločicam funkcionira savršeno, na lamel parketu savršeno, na mramoru savršeno.

Dobro je i s tepihom i bez tepiha.

Alergičar sam, ali najmanje kišem i šmrcam doma.

Ovlaživač zraka s ionizatorom dobro dođe, no zrak je jednako suh i u prostorima grijanim na radijatore.

No jako treba paziti na ugradnju, SVE ovisi o proračunu postavljanja cijevi i iskustvu stručne osobe koja vrši ugradnju.

Na žalost, ne mogu nikoga preporučiti. Kad sam ugrađivala grijanje, postojala je samo jedna tvornica koja je proizvodila cijevi i opremu-"Totra" Ljubljana, a ugradnju mi je izvršio njihov ovlašteni majstor, g. Jukić, odavno u mirovini-god bless him!