Da li ih je netko koristio u trudnoći? Da li to išta pomaže?
Da li ih je netko koristio u trudnoći? Da li to išta pomaže?
i ja bih htjela znati i to jaaaakoo!
Annie zar i ti...meni ništa bolje... zgroz...
mislim da je lutonjica koristila, i da joj nisu pomogle. to ju je jako razljutilo pa ih je nekamo siknula i sad ih ne moze naci vec mjesecima![]()
ivana7997 prvotno napisa
![]()
a jesi mi razveselila dan!
ali skroz istina....
ja ih koristila i dosta su pomogle....nisu skroz maknule mučninu al su je smanjile pogotovo u autu.....
ja sam je kupila jer mi se sviđa. ali nikad nisam povjerovala da liječi debljinu, hemeroide, otpadanje kose, teniski lakat i još milijun tegoba![]()
onu koja izgleda kao sivi znojnik za ruku i ima plastični bijeli gumb :shock:ja sam je kupila jer mi se sviđa
jel mi pričamo o istom??
ivarova je skroz psihodelicna i svidja mi se, moja je bezvezna
ali nam djeluju.
lutonjica, tvoja je na rastezljivoj traci, mozda ti je prerastegnuta (a ruka ti mrsava) pa ti ne stisce dovoljno? moja je na cicak i ja je jako stisnem i dosad mi je uvijke djelovala, protiv bolesti putovanja doduse, ne protiv jutarnjih mucnina
nije, nakon nje su mi uvijek ostajali otisci, baš kao da me previše, a ne premalo steže
Moja je bila na čičak, s onim bijelim gumbom. Imala sam u početku, prvih dana, dojam da mi je nešto pomagala, ali kako sam ja imala prvih mjeseci rekordne mučnine, one nisu prestale, pa više nisam bila ni sigurna da li mi to pomaže ili ne.
Ali znam neke kojima je pomoglo, posebno u vožnji, tako da vjerujem da se isplati probat, nije kemija i nije skupo i ima danas valjda u svakoj ljekarni.
Meni su pomogle u vožnji. Nosite ih na obje ruke, jel? U trudnoći ne znam jer nisam imala ni jednu mučninu. Ali u autu...Bilo mi je zlo kad bi pogledala auto!
meni su pomagale ove na cicak, dovoljno da ne povracam. znaci i dalje mi je bilo muka ali puno manje nego bez njih i nisam povracala.
meni ove na cicak nisu apsolutno nista pomogle, zapravo meni nista nije moglo ublaziti povracanje i mucnine. Sve je indiviualno