Prije svega da se predstavimo i pozdravimo! Mi smo mama i Mia od 2 mj. i često čitamo pitanja i odgovore pa si i pomognemeo. Nego imam pitanje gdje kupiti te suncobrane i dali se mogu montirati na bilo koja kolica?
Prije svega da se predstavimo i pozdravimo! Mi smo mama i Mia od 2 mj. i često čitamo pitanja i odgovore pa si i pomognemeo. Nego imam pitanje gdje kupiti te suncobrane i dali se mogu montirati na bilo koja kolica?
Suncobrane imas u Adaxu, ja sam kupila bas za nasa kolica (jane) ali ima i univerzalnih.....
Imam kolica Monbebe, a ovaj vikend idemo tražit kišobran u Turbo Limachu - kad bi ja baš istu farbu kao i kolica! Katja NIKAKO ne podnosi kada joj sunce ide imalo u oči - to sad glupo zvuči - pa ni ja to ne volim!
Rješenje bi bilo šilterica ili nekakva kapica sa šiltom, još nisam nigdje naišla na to!
:?
Jel zna netko da li se ona nadstrešnica za Peg Perego kolica može pomicati kao tenda?
(ono ravno ne krović)![]()
Imaš tih šilterica za bebe u King Crosu u onom dučanu kraj Dm-a, ja sam kupila Mii.
dina
koji model janea imate?
ja tražila za slalom i 0 bodova![]()
u nedostatku suncobrana nabavila šiltericu
dijete mi izgleda ko žarulja, a niš joj ne pomaže
Vesso pa isprobaj univerzalni suncobran. Ja kupila kod mene na Savici takav svijetloplavi i taman se da uglaviti na moja Powertrack Jane kolica.
vesso prvotno napisa
Sorry, ali je ispalo jako smiješno![]()
![]()
Moram u potragu za vikend za kišobranom i tim šiltericama pa - bumo vidli!
Unazad 2 dana sam sva puna entuzijazma vozala Katju u kolicima, po mom kvartu 2 sata, pa se osmjelila i po gradu 2 sata (ima jako gadan dosje o vožnji u kolicima- čitaj neće, neće, neće i neće) i sada ju stavim u kolica, sling za svaki slučaj, mislim prekrasan je dan i idemo - došle smo do trgovine, to je od ulaza možda 200m, plus što sam ih nosila sa 4.kata dolje jer ne zaključavaju ulaz i lijepo smo se za 5 min vratile, ona vrišti, a ja opet nosi gore!!! I tko je sad tu pametan :? Sada haja, u zagušljivom stanu, umjesto da je na svježem zraku :/
Eh i da, stavljam ju u sling - možda će tu htjeti hajati, al se očito previše uznemirila - a prolazi neka baka i kao sebi kaže - u šta danas se sve ne trpaju djeca! - A,eto!![]()
Suncobrane za kolica ima u turbo limaču i tintiliniću. Ne bih preporučila suncobran bubu iz TL-a jer smo za J. kupili dva i oba su pukla u rekordnom roku!(prvi čak kod prvog montiranja) na što nam je prodavačica rekla da nismo jedini koji reklamiraju. Treći kupili u Tintilinića, neki naše proizvodnje, i još nam valja.
Mi imamo slalom pro i tocno nasjednu na onaj dio koji je pojacan. Malo je glupo napravljen jer moram skinuti jedan dio kupole.....cak mislim da suncobran nije bas za slalom pro nego za nomad.....
Danas sam ga bas isla mijenjati jer je bio potrgan a nikad koristen pa mi nisu htjeli zamjeniti u Maksimirskoj nego da moram na velesajam! Ljuta sam ko pas![]()
Mi smo suncobran kupili u Beba centru! 8)
Jel zna netko jel postoji suncobran za Chiccova kolica S3? Ima debele okvire pa ne znam jel se može nataknuti bilo koji suncobran
Čini mi se da je suncobran za kolica, za divno čudo, najjeftiniji u Turbo limachu (49 kn). Znala sam drugdje vidjeti neke i do 250, 300 kuna!
Čini mi se da je suncobran za kolica, za divno čudo, najjeftiniji u Turbo limachu (49 kn). Znala sam drugdje vidjeti neke i do 250, 300 kuna!
ISPRIKE!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam kako sam prethodnu poruku uspjela poslati 4 puta!