Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: SUNCOBRAN ZA KOLICA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno SUNCOBRAN ZA KOLICA

Prije svega da se predstavimo i pozdravimo! Mi smo mama i Mia od 2 mj. i često čitamo pitanja i odgovore pa si i pomognemeo . Nego imam pitanje gdje kupiti te suncobrane i dali se mogu montirati na bilo koja kolica?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Suncobrane imas u Adaxu, ja sam kupila bas za nasa kolica (jane) ali ima i univerzalnih.....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Imam kolica Monbebe, a ovaj vikend idemo tražit kišobran u Turbo Limachu - kad bi ja baš istu farbu kao i kolica! Katja NIKAKO ne podnosi kada joj sunce ide imalo u oči - to sad glupo zvuči - pa ni ja to ne volim!
    Rješenje bi bilo šilterica ili nekakva kapica sa šiltom, još nisam nigdje naišla na to!
    :?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Jel zna netko da li se ona nadstrešnica za Peg Perego kolica može pomicati kao tenda?
    (ono ravno ne krović)

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Imaš tih šilterica za bebe u King Crosu u onom dučanu kraj Dm-a, ja sam kupila Mii.

patuljčica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ima suncobrana u turbo limacu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

dina
    koji model janea imate?
    ja tražila za slalom i 0 bodova

u nedostatku suncobrana nabavila šiltericu
    dijete mi izgleda ko žarulja, a niš joj ne pomaže

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Vesso pa isprobaj univerzalni suncobran. Ja kupila kod mene na Savici takav svijetloplavi i taman se da uglaviti na moja Powertrack Jane kolica.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj vesso prvotno napisa

u nedostatku suncobrana nabavila šiltericu
    dijete mi izgleda ko žarulja, a niš joj ne pomaže

Sorry, ali je ispalo jako smiješno
    Moram u potragu za vikend za kišobranom i tim šiltericama pa - bumo vidli!

Unazad 2 dana sam sva puna entuzijazma vozala Katju u kolicima, po mom kvartu 2 sata, pa se osmjelila i po gradu 2 sata (ima jako gadan dosje o vožnji u kolicima - čitaj neće, neće, neće i neće) i sada ju stavim u kolica, sling za svaki slučaj, mislim prekrasan je dan i idemo - došle smo do trgovine, to je od ulaza možda 200m, plus što sam ih nosila sa 4.kata dolje jer ne zaključavaju ulaz i lijepo smo se za 5 min vratile, ona vrišti, a ja opet nosi gore!!! I tko je sad tu pametan :? Sada haja, u zagušljivom stanu, umjesto da je na svježem zraku :/
    Eh i da, stavljam ju u sling - možda će tu htjeti hajati, al se očito previše uznemirila - a prolazi neka baka i kao sebi kaže - u šta danas se sve ne trpaju djeca! - A,eto!

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Suncobrane za kolica ima u turbo limaču i tintiliniću. Ne bih preporučila suncobran bubu iz TL-a jer smo za J. kupili dva i oba su pukla u rekordnom roku!(prvi čak kod prvog montiranja) na što nam je prodavačica rekla da nismo jedini koji reklamiraju. Treći kupili u Tintilinića, neki naše proizvodnje, i još nam valja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo slalom pro i tocno nasjednu na onaj dio koji je pojacan. Malo je glupo napravljen jer moram skinuti jedan dio kupole.....cak mislim da suncobran nije bas za slalom pro nego za nomad.....
    Danas sam ga bas isla mijenjati jer je bio potrgan a nikad koristen pa mi nisu htjeli zamjeniti u Maksimirskoj nego da moram na velesajam! Ljuta sam ko pas

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo suncobran kupili u Beba centru! 8)

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jel zna netko jel postoji suncobran za Chiccova kolica S3? Ima debele okvire pa ne znam jel se može nataknuti bilo koji suncobran

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Čini mi se da je suncobran za kolica, za divno čudo, najjeftiniji u Turbo limachu (49 kn). Znala sam drugdje vidjeti neke i do 250, 300 kuna!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Čini mi se da je suncobran za kolica, za divno čudo, najjeftiniji u Turbo limachu (49 kn). Znala sam drugdje vidjeti neke i do 250, 300 kuna!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ISPRIKE!!!!
    Ne znam kako sam prethodnu poruku uspjela poslati 4 puta!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •