drage moje duple mame. ne bi ja vama otvarala novi topic da mi nije stvarno turbo, turbo teško. Moji malci su koma po noći. Prvo, to smo valjda mi krivi, zaspu nam na rukama. Dobro, nije to tako strašno no onda tek počinju muke. Jel moguće da i sa 9 i pol mjeseci imaju provavne smetnje. Bude se od 5 do više niti ne znam koliko puta po noći SVAKI. Sada je došlo i do toga da ja dežuram do 4 pa onda budim MMa da preuzme tako da ja odspavam dva do tri sata. Oni ne mogu ni prdnuti niti podrignuti a da se prije toga ne deru iz petnih žila. Kada mama uzme u naručje se smire i nakon nekog vremena obave to što ih je mučilo i ponovno zaspu. Što mi je činiti? Pribjegavam i onome što sam mislila da neću, spavanje u maminom krevetu i spavanje na maminim prsima (ne cicanje nego ležanje). Tako ja u sjedećem položaju ipak odspavam po pola sata. Nije baš svaku noć tako, ali zadnjih mjesec dana gotovo da i je. Ima li koga pametnoga? Samo da kažem, nisam od onih koje mogu pustiti bebe da se deru dok se ne smire. Ja sam osjetljiva na plač mojihpa makar se ja prelomila od umora.
Pusa i hvala!