drage moje duple mame. ne bi ja vama otvarala novi topic da mi nije stvarno turbo, turbo teško. Moji malci su koma po noći. Prvo, to smo valjda mi krivi, zaspu nam na rukama. Dobro, nije to tako strašno no onda tek počinju muke. Jel moguće da i sa 9 i pol mjeseci imaju provavne smetnje. Bude se od 5 do više niti ne znam koliko puta po noći SVAKI. Sada je došlo i do toga da ja dežuram do 4 pa onda budim MMa da preuzme tako da ja odspavam dva do tri sata. Oni ne mogu ni prdnuti niti podrignuti a da se prije toga ne deru iz petnih žila. Kada mama uzme u naručje se smire i nakon nekog vremena obave to što ih je mučilo i ponovno zaspu. Što mi je činiti? Pribjegavam i onome što sam mislila da neću, spavanje u maminom krevetu i spavanje na maminim prsima (ne cicanje nego ležanje). Tako ja u sjedećem položaju ipak odspavam po pola sata. Nije baš svaku noć tako, ali zadnjih mjesec dana gotovo da i je. Ima li koga pametnoga? Samo da kažem, nisam od onih koje mogu pustiti bebe da se deru dok se ne smire. Ja sam osjetljiva na plač mojihpa makar se ja prelomila od umora.
Pusa i hvala!

pa makar se ja prelomila od umora.
Odgovori s citatom
). Sada se bude po noći, ali samo nekoliko puta. Nina manje iako plače u snu, nekako se sama umiri i zaspi. U toku noći ju trebam dići jednom ili dva puta. Dario spava dosta dobro,ali kad se probudi teško ga je ponovno umiriti. baš plače jer ga nešto smeta. Čini mi se da je malko bolje. Ne očekujem da će sada nekim čudom spavati cijelu noć, ali kada bi barem bilo kao na početku, svaki dva puta i gotovo. E, da. Ja sam im odlučila ne davati ništa po noći. Mislim si, pa dobro jedu po danu i ne mogu biti gladni po noći. Tako stvari stoje za sada. Javit ću kako ide dalje. Ja ne zagovaram adaptirano, ali ako je nekome tako teško kao što je meni, bolje da se djeca najedu, a mama uspije odmoriti, jer ako je mama umorna nitko ne može uživati, a vjerujte mi mame duplice, sa duplićima je sreća svakoga dana sve veća :D :D !
. Sada samo boce i mir. Vidjet ćemo što će biti noćas.
ne stignem ih tolko natezati po rukama.
!!!