Kod nas je zadnjih par noći stvarno papreno!! Cura se probudi 1 put posisa i gotovo, ali dečko... nemam pojma koliko puta, sisa, ponekad niti neće sisati koliko je pospan a plače. Imamo 7 mjeseci i 3 dana i ja jednostavno mislim, a slušam stalno i komentare da sam premršava i preiscrpljena. Mlijeka imam, ali više je nego očito da sve što pojedem, a i više, ode u mlijeko ništa ne ostane meni...
Na dohrani smo 2 obroka: ujutro voće popodne povrće, a ponekad i treći navečer večera: noćna hipova kašica ona s grizom(koju obožavaju, pojedu je uz glasne usklike!) pa poslije dojenje. Već se mislim da mu za noćno buđenje napravim adaptirano da ga duže drži, budući da on pocica i eto ga ponovo jako brzo i opet cica...i tako unedogled. Ja se ujutro jedva ustanem i treba mi stvarno vremena da dođem sebi, jedino me strah da mi ni to adaptirano ne pomogne, cica mi je bila super barem po noći samo ih priključim, međutim trenutno mi je to preiscrpljujuće...

Kako vi dodate pahuljice u adaptirano, mislim kroz kakvu dudu to prođe ili naknadno bušite rupicu??? :?