-
I ja sam definitivno mišljenja da ne treba na silu ukidati noćne podoje. Kao i ti, mici, mislim da je naša žrtva njima izvor života, pa to je suština ljubavi, prema tome čemu kukati? Pa neće trajati vječno!
Naravno, druga je stvar ako i nakon godinu, godinu i pol nastave buditi se iz navike (i moji prvi anđeli su tako dok god su sisali, dakle 16 mjeseci), i ako je mama preiscrpljena i ne može zaista tako dalje, onda se može strpljivo ukinuti noćni podoj.
Ali ne zamjenjivati čajem! Vjerujem da to svi već znate, sorry...
Gemini, izdrži, ne znači da će s adaptiranim biti lakše - radija ga podoji na zahtjev i izdrži, naspavaj se i po danu ako imaš koga da uskoči sat-dva dok oni nanaju dežurati. Da nisu zubići u pitanju? Ima li ih već?
Meni se Matija budio 2 noći svakih sat vremena, i kad je izbio zubić, opet se vratio na standardnih 2-3 buđenja. Sad imamo 8 mjeseci i bude se uredno oko 2, pa oko 4 pa opet oko 6, a nekad i još koji put ako je potreba da podrignu. I jesam umorna, ali neka. Volim ih jako i dat ću zadnju kap znoja za njih.
Kuki, nema osuđivanja, dapače razumijem taj krajnji umor, a svatko zna svoju granicu - zato smo tu da se podržimo. Bravo što si ih toliko dojila! Uživaj u njima, to kako ih opisuješ pokazuje neizmjernu radost u tvom srcu - to je najbitnije!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma