Citiraj Eci prvotno napisa
I u Merkuru je rooming in. Istina ne 24.satni jer ih ipak odnesu na kupanje, ali uglavnom su sa mamama. (Na žalost kad sam ja bila malo ih je to koristilo po noći, ja naravno jesam, ali su me gledale ko čudakinju)
U vrijeme mog prvog poroda tamo odnosili su ih dvaput dnevno, i bio mi je problem baš ovo što kaže renata da su je svaki put vraćali našopanu ad-om Na moje inzistiranje da to ne rade, odvratili su "da kako bi ih inače smirili". I još su se iščuđavali otkud meni uopće toliko mlijeka :? Dojenje smo uspjeli uspostaviti kako spada tek dva tjedna po izlasku iz bolnice i to zato što sam bila tvrdoglava k'o mazga.

E, da, i tada nam nisu dali da ih mi presvlačimo. I to sam morala naučiti tek po povratku doma. Zato uvijek glasam za RI ako je mama fizički sposobna. Bebe ionako tih prvih dana uglavnom spavaju, ako su site i sigurne. Ja sam se s Vilenjakom (u Zadru) svaki dan uspjela i otuširati, i pojesti tri obroka, i naspavati...

Ali napominjem da sam bila fizički "fit" (brz i lagan porod, dva šavića) i imala iskustva s co-sleepingom.