-
mene je nakon carskog toliko bolio rez da se doslovce nisam mogla mrdnuti bez posebnih postupaka, koji su uključivali onaj trokut iznad kreveta, a da dignem Ria iz krevetića kad počne plakati, trebalo bi mi skoro 10 minuta :shock:
Zbog toga sam ja njega odmah stavila kraj sebe u krevet, a zbog spomenutih bolova sam bila sigurna da ga neću zgnječiti u snu jer se ionako nisam mogla ni pomaknuti.
Meni je najveći problem bio što je on stalno kakao, a ja se, glupača, nisam usudila presvući ga jer-nisam imala kremu za guzu!!! A on je jadan plakao zbog upaljene guze. Presvlačili su ih samo 4 puta dnevno, kad smo došli doma, guza mu je bila katastrofa
.
Meni ga je bilo užasno teško nositi kad je plakao, i stvarno ne znam koja je svrha tog peterodnevnog boravka u bolnici kad sam se tamo naprezala pet puta više nego doma. Nisam zvala sestre, jer nisam mogla očekivati da mi ona nosi uplakano dijete, ona bi ga eventualano nahranila adaptiranim toliko da zaspi, i ona mirna. Naravno da bi ga doma nosio MM, a i presvlačili bi ga koliko treba, i svima bi nam ti prvi dani bili ugodniji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma