-
moje iskustvo iz beca je da postoje mali prozirni krevetici od plexiglasa na kotatcicima uz krevet majke + jedan dodatak za krevet koji se namontira s jedne strane kreveta. prednost je sto krevet time dobije stranicu, pa se ne moras bojati da bebe slucajno ne padne sa kreveta jer je naravno polegnes uz sebe ali s te strane + sto se time krevet za nekih 10, 15 cm prosiri.
pa time ima i vise mjesta i manje se bojis da slucajno ne prignjecis bebu,. (znam da je to iracionalni strah, ali i ja sam se na pocetku bojala.)
meni je to bilo odlicno, mada smo prvu noc provele tako da mi je ina lezala na grudima
, pa smo se svako malo budile preznojene (sobe naravno prilicno zagrijane, + ja od uzbudenja i adrenalina sva vruca, plus dekica)
pretpostavljam da je i razlika u tome sto su sobe dvokrevetne i jednokrevetne, u odnosu na cetvorokrevetne koje je jadranka opisala.
naravno da ako zelis mozes zamoliti sestre da bebu na neko vrijeme uzmu k sebi u djecju sobu.
+ posjete nisu bile ogranicene, pa je mm prilicno dugu bio sa mnom, a dolazile su mi i prijateljice i prijatelji.
mislim da je dobro da postoji izbor. od 100% rooming-ina (ina nije bila ni sekundu bez mene, jer sam bila i na svim pregledima i na vecernjem kupanju i vaganju) do mogucnosti da sestre na neko vrijeme uzmu bebu, + naravno da mm, bake... pripomognu dok se ti npr. otusiras ili slicno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma