što se Sd-a tiče mislim da je stvar u kojoj si sobi
ja sam imala "čast" da sam se selila iz onog apartmana koji ima svoju kupaonicu u "običnu" sobu
u apartmanu su bila dva krevetića a u toj drugoj sobi gdje smo bile tri nije bilo krevetića, nitko ih nije niti tražio jer su bebice non stop odnosili i donosili, no vidjela sma da je u nekim "običnim" sobamam isto bilo krevetića
ali ako imaš onaj pravi rooming-in (i po noći) čini mi se da je to malo problematično bez krevetića (barem meni)

ja bih ovaj puta tražila rooming in ali mi iz sjećanja ne izlaze oni trenuci nakon dolaska u sobu, nakon par sati dođu sestre da mi pomognu da se ustanem i do wc-a, da ih nije bilo skljokala bih se na pod pored kreveta a iz mene je šiknula krv tak da je teta spremačica imala kaj čistiti, a kad sam konačno došla do wc-a kad sam se sagnula iznad wc-a sve mi se okrenulo za 360 i da ih nije bilo sigurno bih se onesvijestila, a i nisam imalal niti dug niti težak porod
kako se u tim trenucima uopće brinuti o djetetu? Ivana su mi donjeli oko tri sata nakon poroda, sva sreća ova gore opisana epizoda je bila pola sata ranije