Što to znači ?
Konačno nakon 3 godine dobijem ugovor za stalno no uvjet je (što je
navodno uvedeno od prošle godine) potpisivanje bianco ugovora o otkazu.
Ukoliko ne potpišem dobivam otkaz.
Šta sada napraviti , i šta to skupa sve znači ??
Što to znači ?
Konačno nakon 3 godine dobijem ugovor za stalno no uvjet je (što je
navodno uvedeno od prošle godine) potpisivanje bianco ugovora o otkazu.
Ukoliko ne potpišem dobivam otkaz.
Šta sada napraviti , i šta to skupa sve znači ??
mene ovo uzasno ljuti
ne znam kaj da napravis
al sam ljuta ko ris![]()
Kopirati i tužiti ih inspekciji rada. Momentalno.kbegicsi prvotno napisa
![]()
ne znam... pitaj ih GDJE je uvedeno, kaj opce znaci "uvedeno"...
nek ti daju na uvid taj dokument ili sluzbenu odluku u kojoj to pise
privatnik?
to znači da te može nogirat kad se sjeti, a tvoj potpis ima u evidenciji. i čisto sumnjam da će ti to dati kopirati. ne znam kakva su ti prava na burzi, i da li u slučaju sporazumnog nemaš pravo na naknadu. pretpostavljam da ti daju takav ugovor?
ja sam isto bila u nekim firmama gdje sam to morala potpisati, ali te firme su mi bile "u prolazu". u ozbiljnoj firmi to nećeš dobiti.
katastrofa, mislim da na to nemaju pravo, gdje to piše, u Pravilniku o radu, Zakonu o radu, pa do kud seže ljudski bezobrazluk???
Da privatnik , a kako smo pokrenuli postupak za posvajanje treba mi posao jer kako imam 28 godina i nemam djece nitko od poslodavaca me nije htio ni pogledati a ne zaposliti , jer su svi mislili da ću odmah otići na porodiljski .
Ovdje su me primili bez pogovora i kada sam im rekla da će mi trebati slobodni dani za postupke oplodnje , nisam imala nikakvih problema , ali ovo sada me iznenadilo i svi koji du dobili za stalno unazad 8 mjeseci morali su potpisati taj ugovor .
ovo nema uporište u zakonu o radu. to je zapravo protuzakonito.
problem je u tome što nemaš posao, i što ti taj posao treba. a dotični to zna. to nema veze s tih 8 mjeseci. ja sam to potpisivala i prije skoro 8 godina. to su pokvarene metode novokomponiranih bogataša.![]()
To znaci da ti moze dati otkaz kakav on hoce (obicno je to sporazumni) u svakom trenutku, bez otpremnine i otkaznog roka, samim time ostajes bez naknade sa burze, bez prava na godisnji, bla bla bla.kbegicsi prvotno napisa