Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Koju klimu izabrati?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Koju klimu izabrati?

ako ima topic na ovu temu nek me asdministrator uputi, molim vas. ali stvarnio sam na mukama, šta izabrati?¸neki predlažu samsung, neki gree, neki panasonic :/ , ja nisam voljna odvojiti neke velike novce za to i misim da je to ustvari sve isto! pa molim savjete od onih koji imaju iskustva

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: Koju klimu izabrati?

Citiraj nataša prvotno napisa
    ako ima topic na ovu temu nek me asdministrator uputi, molim vas. ali stvarnio sam na mukama, šta izabrati?¸neki predlažu samsung, neki gree, neki panasonic :/ , ja nisam voljna odvojiti neke velike novce za to i misim da je to ustvari sve isto! pa molim savjete od onih koji imaju iskustva
    nije sve isto

ako zelis kvalitetu onda gledaj Toshibu, Daikin, Hitachi i Mitsubishi a ako ti je svejedno onda uzmi Samsung, Lg, Gree, Tadiran itd jer su to kinezi
    Uglavnom nemoj past na trgovce koji prodaju klimu po kvadraturi stana jer se to tako ne gleda... bitnan ti je i broj staklenih povrsina i kao i strane svijeta na koje ti je polozen stan te dal zelis i grijanje po zimi ili ne jer nemogu sve klime grijat na -15

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo imali Samsungovu, bila nam je ok, ali sada smo kupili Mitsubishi s inverterom. To znači kad se dosegne željena temperatura u prostoriji, motor se ne gasi.
    Čim dođe do promjene temperature, on je vraća natrag. I veli MM da se manje troši struje.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Fujitsu sa inverterom. Jest da košta, ali i vrijedi. Troši malo struje, a bez problema nam grije stan od 82 kvadrata. Ako se ne želi investirati, onda nešto što se nudi po velikim trgovačkim centrima, mada tu ima svakakvih iskustava. U tom slučaju pripaziti na transport, jer se velik broj klima uništi upravo na taj način.
    Ako ste u mogućnosti nek vam račun glasi na vlasnika stana i nek obavezno sadrži uređaj i njegovu montažu, pa si to iskoristite kao poreznu olakšicu.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja imam panasonic vec par godina i odlična je začas ohladi i začas ugrije ako treba ima i ionizator,timer.filter za pelud ...onda je bila 6000 kn ali sad vjerojatno manje u moru drugih...moj savjet svakako nesto bolje jer se klima uređaj ne kupuje sezonski...pa razmisli...

mikonja avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi imamo Daikin već 10 godina i prezadovoljni smo s njom.....radi kao da smo je jučer kupili...nikad nam nije trebao serviser....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi imamo Aux klimu i prezadovoljni smo sa njome (i nije nas puno koštala).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •