Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Guranje ručica u usta

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Guranje ručica u usta

Bebica još malo tri mjeseca. Zdrava, prava i debela. Sisavac isključivo. Bez dude varalice također. Je li normalno da puuuno puta gura svoju cijelu šakicu u usta, i kad je gladna i kad je umorna i kad joj se spava i kad je cendrava... Da li da joj dam dudu? Ja tako ne bi.
    I jo jedno pitanje: da li je normalno nacicavanje do besvijesti, po sat vremena pogotovo pred spavanje navečer. Po danu isto jede puno puta, više ni ne brojim. Tako mi izgledaju fantastično: a dojila sam svaka tri sata po deset minuta :/

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moje zlato isto ima malo više od 3 mj i također je nedavno počeo ozbiljno trpati ruke u usta, isto sam se prepala da je glad ali sada ipak vjerujem da je stvar u tome da je skužio da ima ruke i da ih može strpati u usta i da je to strašno zabavno... Nekad tako jako otvori usta i gura tu šaku da bljucne ... A možda i zubići već pomalo žuljaju...
    Što se tiče dugih podoja, za to sigurno ne trebaš brinuti, malenoj uz papicu treba i malo maženja...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Re: Guranje ručica u usta

Citiraj Ana i mamino zlato prvotno napisa
    Bebica još malo tri mjeseca. Zdrava, prava i debela. Sisavac isključivo. Bez dude varalice također. Je li normalno da puuuno puta gura svoju cijelu šakicu u usta, i kad je gladna i kad je umorna i kad joj se spava i kad je cendrava... Da li da joj dam dudu? Ja tako ne bi.
    I jo jedno pitanje: da li je normalno nacicavanje do besvijesti, po sat vremena pogotovo pred spavanje navečer. Po danu isto jede puno puta, više ni ne brojim. Tako mi izgledaju fantastično: a dojila sam svaka tri sata po deset minuta :/
    Normalno je da trpa ručice u usta. Na taj način upoznaje svijet. Kada se malo izvješti, trpat će i ostale predmete u usta.
    Zato se i prve 2 godine zovu "oralna faza"...Dudica je stvarno nepotrebna.

Ako je bebica zadovoljna i dobro napreduje, ne trebaju te brinuti česti podoji...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Na repertoaru nam je prvo bila šakica, pa cipele za šminkicu, pa igračke, pa stopala, pa prešli na sitnije tipa trakice na treninci ili kapuljači, prstići do čuda moderne tehnike - mobitel i daljinski!!! Ovo posljednje obožava, ali držimo van dohvata rukica! Katja je to počela raditi također oko 3 mj., a tek nakon 3.5mj su joj izbili prvi zubići, pretpostavljam da su je u to vrijeme počele svrbiti desni i postale su crvenkaste.
    Također oko 3 mj. imate treći skok u razvoju, pa se malo poremeti dojenje koje si napisala svakih 3 sata po 10 min. Na taj način tvoj šećerić javlja tvom tijelu da mu je potrebno više mlijeka. Uskladit ćete se brzo, ne brini!

Dudica vam ne treba, moja logika je - zašto dijete naučiti na nešto, od čega ćeš ga kasnije morati odvikavati? Barem ju moja malecka uopće neće, a umjesto dudice koristimo cicu i super nam je

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj jazzmama prvotno napisa
    Katja je to počela raditi također oko 3 mj., a tek nakon 3.5mj su joj izbili prvi zubići, pretpostavljam da su je u to vrijeme počele svrbiti desni i postale su crvenkaste.
    Sa 6.5 mjeseci! Nisam se ni ja skužila!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •