Molim Vas cure, ako znate gdje ima dućana s lijepim kupaonskim pločicama, a u kojima ti hoće pomoći malo i oko dizajna (bila u Modena keramitalu, Credo centru i Abc interijerima). Danas ima krasnih pločica i super kupaonica koje sam vidjela i po internetu, ali ja bih željela da mi netko osmisli moju točno po dimenzijama (par vrsta pločica, više veličina i bordura pa da sve to paše baš u moj prostor) i eventualno nacrta.

Odgovori s citatom
..a baj d vej-radiš ti idejne nacrte kupaonica....?-mi imamo malu i nikako da organiziramo mogući budući smještaj sanitarija..sad imamo običnu kadu a stalno nam zapinju za oko kutne ali nemamo puno prostora..-ipak uspijeli smo u Pevecu naći dimenzija koje su nam Ok..pa-bide..neznam ni sama.jeli to potrebno..pa mašina za rublje-nemam sušilicu a da je postavim iznad nje a kupaona tako i tako mala-ma koma..a perilica je relativno nova-kojih 3-4 godina....pa onda bi stavili i one radijatore na rešetke za ručnike..pa ormariće za robu.. i sve to u cca 5 kvadrata.....hmmmmmm-radiš idejne nacrte.......??????
)..pokušala bih barem taj pod zakamuflirati pa da kupaona do dolaska nove ipak na nešto liči..-kakav je to preljev za pločice ( vidi mene.....he he "preljev"..kao da pečem tortu....

ili se moji tuširaju ko blesavi s prskanjem na sve strane hahaha