Pokazuje rezultate 1 do 50 od 251

Tema: Mama dugo nije vozila... PROBLEM !?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    ja volim voziti, ali mi je orjentacija u prostoru UŽAS ŽIVI! uvijek se izgubim, moram na pamet nauciti rute da s ene bi gubila, u mojoj glavi šteka to povezivanje, jednostavno nemam kliker za orjentaciju u prostoru. ono sto mene fascinira je to sto mene to uopce ne obashrabruje u voznji- izgubim se, ok, okrenem se i probam ponovno, ponekad i vise puta za redom i uopče mi nije bed (osim vremenski jer kasnim). recite da to nije ludost?!
    Bez brige, ima nas još s tak traljavom orijentacijom... Ja uvijek moram dobro paziti ako sam u nepoznatom gradu (i tada obično mm vozi, a ja gledam i pamtim) ali po poznatom terenu nema nikakvih problema. I dobro zapamtim sve trikove, pa mi je jednom kolegica rekla da vozim "ko taksist" jer sam prošla nekom neobičnom rutom štajaznam prema aerodromu. Naravno, nisam se sama sjetila, nekoliko godina vozio me na takva mjesta šefov službeni vozač, pa sam zapamtila. Ali čak i u rodnom gradu nedajbog da me ostaviš u nekom novom naselju, izgubila bih se garant. Tak mi je od djetinjstva. Čak se i moja djeca puno bolje orijentiraju, naročito stariji (mlađi je sličniji meni, ali opet bolji). Ipak, to me nikada nije spriječilo da putujem i sama i s drugima. Karta u džep i udri...

Eh, da, što se vožnje tiče - kome treba malo sigurnosti nakon dulje pauze, može se u autoškoli upisati dodatne sate vožnje. Ja sam to svojevremeno namjeravala, ali sam odustala i uzdala se u svoje snage (i u svoju kumu koja je išla sa mnom i držala mi strah, he he he...)
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.01.2012. at 08:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •