Pokazuje rezultate 1 do 50 od 251

Tema: Mama dugo nije vozila... PROBLEM !?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

a ja auto vozim bez problema, svakodnevno, ali na bicikl ne bi sjela, nema šanse. to mi je baš spooky... onako ja jadna na biciklu u prometnoj vrevi, nikad ne znaš što se može dogoditi...

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    a ja auto vozim bez problema, svakodnevno, ali na bicikl ne bi sjela, nema šanse. to mi je baš spooky... onako ja jadna na biciklu u prometnoj vrevi, nikad ne znaš što se može dogoditi...
    PA baš tako - ja gledam ekipu na biciklima kako su hrabri i špuraju svuda - a u autu si više zaštićen (nego na biciklu), - zračni jastuci, pojasevi,...a na biciklu imaš samo kacigu
    Cure ja mislim da se jednostavno morate natjerati da krenete - baš ovako kako kaže Inda_os - prvo po jednoj poznatoj ruti - dok ne ispalite na mozak, a onda polako povećavati djelokrug vožnje
    JA predlažem da jednostavno počnete dan po dan - i da nam se javljate npr. ovdje na topic - kako je prošlo!
    Bit će i glavobolja i svega - ali trening je taj koji će vam pomoći - bio on kondicioni uz instruktora ili nađite nekog STRPLJIVOG vozača - ne mora to biti lošija polovica - neki prijatelj/ prijateljica ili tko god - samo da je strpljiv
    Ima i onih naljepnica vozač početnik - pa će ljudi shvatiti ako petljate sa strane....
    sve se da riješiti
    Vjerujte mi - sad sam super vozačica - kažu da vozim ko muško (ne znam da li da to shvatim kao kompliment) - a kad sam počela voziti nakon 10 godina nevoženja - čak sam i povraćala i imala druge trbušne probleme, glavobolje i slično prije nego bi sjela u auto...
    držite se - POLIJEĆEMO

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ambrosia prvotno napisa Vidi poruku

Bit će i glavobolja i svega - ali trening je taj koji će vam pomoći - bio on kondicioni uz instruktora ili nađite nekog STRPLJIVOG vozača - ne mora to biti lošija polovica - neki prijatelj/ prijateljica ili tko god - samo da je strpljiv
    A vidiš, meni je tek pomoglo kad sam ostala sama samcata u autu. Uz suputnika bi uvijek odbijala preuzeti potpunu odgovornost.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    A vidiš, meni je tek pomoglo kad sam ostala sama samcata u autu. Uz suputnika bi uvijek odbijala preuzeti potpunu odgovornost.
    ja sam počela voziti odmah nakon položenog vozačkog (tek sa 25), ali slažem se s ovim - tek kad sam ostala sama u autu sam se opustila. sa suvozačem sam uvijek imala tremu.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    a za ovo i ja mislim da je bolje,jer je nekako manji pressing ai osloniš se na sebe i amen.još samo da je doći do faze da sam u stanju sjesti sama za volan...gdje bi mi bio kraj

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Iris prvotno napisa Vidi poruku
    a za ovo i ja mislim da je bolje,jer je nekako manji pressing ai osloniš se na sebe i amen.još samo da je doći do faze da sam u stanju sjesti sama za volan...gdje bi mi bio kraj
    potpis
    ajme koja sam ja kukavica na tom planu..a inače sam dosta kuražna,flegma iz maj midl nejm.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •