a ja auto vozim bez problema, svakodnevno, ali na bicikl ne bi sjela, nema šanse. to mi je baš spooky... onako ja jadna na biciklu u prometnoj vrevi, nikad ne znaš što se može dogoditi...
a ja auto vozim bez problema, svakodnevno, ali na bicikl ne bi sjela, nema šanse. to mi je baš spooky... onako ja jadna na biciklu u prometnoj vrevi, nikad ne znaš što se može dogoditi...
PA baš tako - ja gledam ekipu na biciklima kako su hrabri i špuraju svuda - a u autu si više zaštićen (nego na biciklu), - zračni jastuci, pojasevi,...a na biciklu imaš samo kacigu
Cure ja mislim da se jednostavno morate natjerati da krenete - baš ovako kako kaže Inda_os - prvo po jednoj poznatoj ruti - dok ne ispalite na mozak, a onda polako povećavati djelokrug vožnje
JA predlažem da jednostavno počnete dan po dan - i da nam se javljate npr. ovdje na topic - kako je prošlo!
Bit će i glavobolja i svega - ali trening je taj koji će vam pomoći - bio on kondicioni uz instruktora ili nađite nekog STRPLJIVOG vozača - ne mora to biti lošija polovica - neki prijatelj/ prijateljica ili tko god - samo da je strpljiv
Ima i onih naljepnica vozač početnik - pa će ljudi shvatiti ako petljate sa strane....
sve se da riješiti
Vjerujte mi - sad sam super vozačica - kažu da vozim ko muško(ne znam da li da to shvatim kao kompliment) - a kad sam počela voziti nakon 10 godina nevoženja - čak sam i povraćala i imala druge trbušne probleme, glavobolje i slično prije nego bi sjela u auto...
držite se - POLIJEĆEMO