Ja sam dodatne satove uzimala prije otprilike 5 godina dok je još postojao centar za sigurnu vožnju "Marani". Mislim da je sat, s računom i pdv-om, bio 60 kn. Mislim da sam odvozila oko 40 sati, dakle još jednom program auto-škole. S tim da sam oko 15. sata prešla na svoj auto, a nakon 25 počela voziti lagano i s drugima u autu, osim s instruktorom. S instruktorom sam vozila još neko vrijeme povremeno i nakon što sam se počela sama voziti svaki dan na posao. Nek vas ne uplaši broj sati - to je jako individualno. Nisam se htjela žuriti i bila sam stvarno u velikom strahu od vožnje. Već prvi sat sam išla na cestu, da ne mislite da sam prvih 10 vozila po poligonu. Vozila sam stvarno posvuda i svako doba i to iskustvo + odličan i strpljiv instruktor su bili presudni za uspjeh.

Potpora okoline je dakako poželjna. Uz mene su stvarno bili svi, a u isto vrijeme je isti proces prolazila i moja sestra, nešto kasnije i jedna prijateljica tako da smo si bile uzajamna podrška.

I eto, sad sam vozačica, a stvarno sam mislila da nikad neću prebroditi taj strah Vozim i sama, i s drugima, vozim djecu. Doduše još uvijek volim kad točno znam rutu, ali to je najmanji problem.