Pokazuje rezultate 1 do 50 od 251

Tema: Mama dugo nije vozila... PROBLEM !?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I meni je taj strah jakooo poznat.
    Sam je došao, totalno nepozvan i dugo nisam vozila zbog toga.

Ovdje je bitno napomenuti da ukoliko znate voziti a strah vas je, iz mojeg iskustva, škola vožnje ne pomaže previše, jer nije preoblem u neznanju već u strahu!

Ja sam se spremala kod psihologa da vidim a zašto me je strah, i onda su sasvim slučajno uletili dečki iz Maranija.
    Baš na prepad su me ulovili, otišla sam (tada sam bila trudna s Timijem), odradila trening, a prije toga jedan individualni dio.
    I sad vozim :D

TSV Marani i RODA

Moja priča je malo drugačija jer ne vozim sad već pune tri godine, a razlog - užasni strah.

Iako mi je jedan od najdražih dana u životu dan kada sam dobila vozačku i obožavam se voziti, ovaj strah me pere već dosta dugo.

Odluka da sjednem ponovo za volan je već dugo prisutna, no nikako da se to i dogodi. Mislila sam zatražiti pomoć psihologa ili nešto slično no onda sam upoznala ekipu iz TSV Marani.

Mario mi je pomogao da oslobodim veliki dio svojih strahova, prošli smo kroz njihov trening "Vi i Vaš auto", gdje je program u potpunosti prilagođen vozaču, ovaj put meni.

U ugodnoj atmosferi dosta smo pričali o vožnji, mojim strahovima, prometu i sl. gdje sam nakon nekog vremena jedva dočekala sjesti u auto i zaista po prvi puta bez straha vozila. Osjećaj je bio predobar.

Ja nisam mogla vjerovati da vozim!!

Nakon treninga sigurne vožnje mislim da se maknuo i zadnji dio mojih strahova jer što su nam tamo pokazali i dali zaista će jako utjecati na moj način vožnje i otkloniti taj nesretni strah koji me prati. A ja ću biti sretna vozačica, te definitivno sigurnija.

I zato - veliko hvala ekipi iz Maranija.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Oj!
    I ja se vec jako dugo mucim sa strahom od voznje.
    Znam za skolu Marani vec neko vrijeme al nikako krenuti.
    Nika ti spominjes instruktora Marija. Jesi li bila zadovoljna nacinom na koji te ucio vozioti?
    Da li danas vozis?
    Jel znas da li jos uvijek postoje?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj MamBa04 prvotno napisa Vidi poruku
    Oj!
    I ja se vec jako dugo mucim sa strahom od voznje.
    Znam za skolu Marani vec neko vrijeme al nikako krenuti.
    Nika ti spominjes instruktora Marija. Jesi li bila zadovoljna nacinom na koji te ucio vozioti?
    Da li danas vozis?
    Jel znas da li jos uvijek postoje?
    Marani ne postoji već nekoliko godina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •